Preskočite na glavni sadržaj

Predavanja u Oris Kući arhitekture

U četvrtak, 11. travnja 2019., u Oris Kući arhitekture u 18 sati, održat će se predavanje čileanske arhitektice i sveučilišne profesorice Elvire Pérez Villalón pod naslovom 'Arhitektura Čilea ― preoblikovanje naslijeđa'. U petak i subotu, 12. i 13. travnja 2019., u sklopu Muzičkog biennala Zagreb u Oris Kući arhitekture uslijedit će ciklus predavanja Arhitektura + Zvuk.
 
vrijeme: 11.04.2019.
mjesto: Zagreb, Oris kuća arhitekture

 
11. travnja 2019., u 18 sati
Elvira Pérez Villalón:
Arhitektura Čilea ― preoblikovanje naslijeđa

Preoblikovanje naslijeđa ovisi o sposobnosti izdvajanja onoga što se treba očuvati ili preoblikovati. Prilagodba ili rekonstrukcija zgrada za potrebe muzeja, institucija ili sveučilišta najboljim se čileanskim arhitektima i novim generacijama pokazala kao izazov za projektiranje u dijalogu s prošlosti s ciljem izgradnje održive urbane budućnosti. Opširnije >>> 

 
 
 
12. i 13. travnja 2019.
ciklus predavanja 
Arhitektura + Zvuk
(u sklopu Muzičkog biennala Zagreb) 

Cilj niza predavanja u sklopu MBZ-a jest okupiti stručnjake iz glazbene i arhitektonske domene koji će svoja iskustva predstaviti zagrebačkoj publici. Tijekom dva dana predavanja u Oris Kući arhitekture svoju će perspektivu ponuditi glazbenici, multimedijalni umjetnici i arhitekti, kao što su Wolf D. Prix, Sharon Kanach, Ivica Brnić, Achim Bornhoeft i Martin Bricelj Baraga. U subotu će se održati i okrugli stol s predavačima koji će voditi urednik časopisa Oris Frano Petar Zovko. 
Više o programu Muzičkog biennala u Oris Kući arhitekture pročitajte ovdje >>>  

 
 http://www.oris.hr/