Preskočite na glavni sadržaj

'It happens' – predstava suvremenog cirkusa

U petak, 29. ožujka, u 20 sati, u amfiteatru Doma mladih u Splitu održat će se predstava španjolskih i francuskih cirkuskih umjetnika i akrobata, naziva 'It happens'. Predstava je komična i nepredvidiva, prilagođena je za sve uzraste, a ulaz je besplatan!
vrijeme: 29.03.2019. 20 h
mjesto: Split; Dom Mladih Split, Ulica Slobode 28
url: https://www.facebook.com/Kam-Hram-1576863425923872/
 

”It happens” je predstava suvremenog cirkusa u nastajanju, performans na trapezu baziran na istraživanju pokreta i kazališnim tehnikama.
 

 

Predstavu izvode Julia Campistany i Remi Lebocey kao rezultat dvotjedne umjetničke rezidencije u organizaciji Kulturne alternative mladih Hram, koja će se odvijati u prostorima Male scene i Amfiteatra Doma mladih u Splitu.

 

Kroz vokabular pokreta i komedije, predstava naglašava krhkost one situacije kada se čini da je sve u harmoniji. Predstava je fizička metafora za savršeno nesavršene ljudske osobine – ako se čini da je sve u redu, sigurno postoji nešto što nismo predvidjeli, ništa nije savršeno, nitko nije savršen, dogodi se...it happens!

 

Facebook event

 

Program se realizira uz pomoć Ministarstva kulture Republike Hrvatske, Grada Splita, Zaklade Kultura nova i Acción Cultural Española, AC/E i dio je projekta "Gradimo Dom zajedno", kojeg je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.