koncert

Koncert Prijatelji i Kemo - Hiljade pahulja bijelih


vrijeme: 17.01.2017.
mjesto: Zagreb, KD Vatroslava Lisinskog

Koncert „Prijatelji i Kemo - Hiljade pahulja bijelih“ održat će se i drugi put - 17. siječnja 2017. godine u KD Vatroslava Lisinskog, u povodu obilježavanja godišnjice smrti poznatog kantautora Kemala Montena. 


Koncertni spektakl, nazvan prema jednoj od Kemalovih vječnih melodija, okupit će njegove najbliže prijatelje, suradnike i kolege, a održat će se u utorak, 17. siječnja 2017. godine, u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog u 20 sati u organizaciji Udruge „Kemal Monteno“ koju je osnovala obitelj Monteno.

Kako je Kemal na svojim koncertima uživao ugošćavati na sceni brojne prijatelje, tako su mu i koncerti uz službeni naziv nosili i podnaslov „Kemo i prijatelji“. Zbog toga je odlučeno da se i ovaj koncert podnaslovi kao Prijatelji i Kemo - „Hiljade pahulja bijelih“. Izvršni producenti koncerta su Paula Jusić i Đelo Jusić mlađi, dok je glazbeni producent Nikša Bratoš, čiji će orkestar pratiti sve izvođače na sceni.

Sudjeluju:

Amir Kazić Leo, Boris Novković, Dražen Žerić Žera, Frajle, Gabi Novak, Goran Karan,  Halid Bešlić, Hanka Paldum, Helena Blagne, Ibrica Jusić, Jasna Gospić, Matija Dedić, Neda Ukraden, Paula Jusić, Tereza Kesovija, Teška industrija, Željko Bebek, Željko Samardžić.

https://www.facebook.com/udrugakemalmonteno/
 


 

(D.H.F., 10.01.2017)