Preskočite na glavni sadržaj

Otvorene prijave za natjecateljske kategorije na 12. FMFS-u

Festival mediteranskog filma Split raspisao je poziv za prijavu filmova u natjecateljske kategorije 12. izdanja FMFS-a koje će se održati od 13. do 22. lipnja 2019. godine. Zainteresirani filmaši se sa svojim kratkometražnim radovima mogu prijaviti do 7. travnja.
prijava: 07.04.2019
mjesto: Split
url: http://www.fmfs.hr
 

Filmovi se prijavljuju u kategorijama dugometražnog filma, međunarodnog kratkometražnog filma te domaćeg kratkometražnog i srednjometražnog filma.

 

Od 2016. godine pobjedniku natjecateljskog programa 'Ješke' dodjeljuje se i novčana nagrada, koja ove godine na 12. izdanju FMFS-a iznosi 12 000 kn. Uvjet u ovoj kategoriji je trajanje filma do 30 minuta. Osnovna ideja 'Ješki' je da se kratkometražni filmovi hrvatskih autora prikazuju u 'glavnom' terminu, odnosno prije dugometražnih filmova u Ljetnom kinu Bačvice i Kinoteci Zlatna vrata.

 

Prijave su u svim natjecateljskim kategorijama otvorene igranim, dokumentarnim, animiranim i eksperimentalnim filmovima, a poziv za prijavu filmova raspisan je do 7. travnja 2019. godine.

 


Prijave se podnose putem online prijavnice koja se nalazi ovdje. Festivalski pravilnik možete pročitati ovdje, a za sve dodatne informacije kontakt je: info@fmfs.hr.

 

Izvor: HAVC