Preskočite na glavni sadržaj

HUIU: Natječaj za mlade dizajnere

Hrvatsko Udruženje Interdisciplinarnih Umjetnika - HUIU raspisao je Natječaj 'Čudnovati svijet MOEBIUS-a', namijenjen mladim neafirmiranim i budućim modnim dizajnerima u dobi od 15 do 25 godina.
vrijeme: 02.03.2019.
prijava: 01.05.2019
Natječaj je organiziran u sklopu IN DIS PROJEKT-a te završnog multimedijskog događaja IN DIS FORM na temu stripa MOEBIUS u čast autoru Jean Giraud – Moebius-u (1938.-2012.- francuski  umjetnik, strip crtač i pisac), u suradnji s Arena Hospitality Group-om d.d.

Ovogodišnji  događaj IN DIS FORM u fokus stavlja mlade neafirmirane i buduće modne dizajnere od 15 do 25 godine, bez obzira na formalno obrazovanje, kojima je zadatak izrada skica mini kolekcije od pet modela  na zadanu temu Čudnovati svijet Moebius-a.

Od pet modela kandidati moraju naznačiti jedan model koji će biti izveden za sudjelovanje na završnom multimedijskom događaju IN DIS FORM koji će se održati 25. srpnja 2019. na lokaciji Park Plaza Histria Pula. Natječaj je otvoren za sve, bez obzira na formalno obrazovanje. Prijaviti se mogu talentirani pojedinci ili grupa od dva člana. Uz skice modela potrebno je priložiti koncept kolekcije te detaljan opis modela, tkanine i materijala koje se namjeravaju koristiti.

Odabrani kandidati u drugoj fazi Natječaja trebaju izraditi naznačeni model i poslati detaljne fotografije izvedenog modela do 1. srpnja 2018.

Natječaj je otvoren od 2. ožujka 2019. do 1. svibnja 2019. u 23:59 sati.

Svi radovi šalju se isključivo elektroničkom poštom putem (Jumbo Mail ili We transfer) na e-mail: huiu@huiu.hr.

Nepotpune prijave i prijave pristigle nakon roka neće se razmatrati.
 
Opširnije:
http://www.huiu.hr/