Preskočite na glavni sadržaj

Premijera predstave 'Vidljivo vrijeme' otvara plesnu sezonu u Karlovcu

Premijera plesne predstave 'Vidljivo vrijeme', nastale u produkciji Centra za plesnu i izvedbenu umjetnosti F.R.E.E. D.A.N.C.E. Karlovac, održat će se 27. veljače, u 20 sati, u Gradskom kazalištu 'Zorin dom'.
vrijeme: 27.02.2019. 20 h
mjesto: Karlovac; Gradsko kazalište Zorin dom
url: http://freedance.hr/
Multidisciplinarna plesna predstava 'Vidljivo vrijeme' istražuje međudjelovanje vremena i prostora u odnosu na segmente (jednog) životnog ciklusa. Isprepletanjem glazbe, pokreta, video materijala i zvukova, istovremeno se isprepleću misli, sjećanja i trenutci, stvarajući obrise u izvedbenom prostoru. Misao vodilja glazbeno-plesnog djela je poigravanje s mogućnošću vraćanja vremena unatrag i doživljavanja propuštenog.

 

Plesnu izvedbu nose Maja Kovač i Melita Spahić Bezjak, koja je ujedno i autorica i koreografkinja projekta.  Glazbene improvizacijske materijale, koji su inspirirani i vođeni plesnim konceptom, potpisuju Sven Buić, Nikola Crnković-Braco i Dalibor Mateša. Za video uratke, vizuale i scenografiju zaslužna je Majda Džanić Bogojević dok dizajn rasvjete potpisuje Robert Pavlić.

 

Predstava se održava pod pokroviteljstvom Ministarstva kulture RH i uz financijsku podršku Zaklade ''Kultura nova''.

 

Prodaja ulaznica za predstavu: Gradsko kazalište 'Zorin dom'

Ulaznice: 30,00 kn

Učenici, studenti, umirovljenici: 20,00 kn