Preskočite na glavni sadržaj

Nina Kraljić Kvintet u Tvornici kulture

Nina Kraljić Kvintet održat će po prvi puta koncert u zagrebačkoj Tvornici kulture, 29. ožujka, ove godine i izvesti svoj glazbeni program naziva 'Zaljuljali smo svijet'.
vrijeme: 29.03.2019.
mjesto: Zagreb; Tvornica kulture, Šubićeva 2
url: http://www.tvornicakulture.com
Publiku u Tvornici očekuje Nina Kraljić u svom najboljem, novom izdanju, s novim članom benda i novim aranžmanima koji će baš u Tvornici doživjeti svoju premijeru!"Odlučila sam program koncerta nazvati upravo po svom prvom singlu koji je obilježio moj glazbeni početak i najavio moj debitantski album 'Samo'. Pjesma 'Zaljuljali smo svijet' iznimno mi puno znači kao putokaz i dokaz novog stvorenog stila na hrvatskoj glazbenoj sceni sa snažnom porukom ne odustajanja od vlastitih snova i vizija", istaknula je Nina Kraljić.

Publiku u Tvornici očekuje Ninin moćan vokal i autentična interpretacija te izvrstan bend koji će publiku povesti na mistično glazbeno putovanje vještim miješanjem različitih glazbenih žanrova unutar vlastitih skladbi s Nininog albuma. Poslastica večeri bit će njezin zadnji dark wave, electronic single 'Lava' s kojim je imala impresivan scenski nastup na ovogodišnjem Zagrebačkom festivalu. Za kraj će zaokružiti priču svojim poznatim obradama, a priprema i nekoliko iznenađenja za publiku.

Nina je poznata kao izvođač koji svojom izvedbom uvede publiku u neke druge dimenzije, svaku pjesmu učini posebnom i svojom, dok njen vokal nudi čistu emociju. Članove njenog benda čine: gitarist Miroslav Gugić, udaraljkaš Marko Šturman, violončelistica Ljerka Končar, te najnoviji član benda Pavle Kladarin na klavijaturama.

Cijena ulaznice u pretprodaji je 50 kuna, dok će na dan svirke upad biti 70 kuna. Organizator koncerta je YEM.

Službena prodajna mjesta:
•             Dirty Old Shop, Tratinska 18, Zagreb
•             Rockmark, Berislavićeva 13, Zagreb
•             www.entrio.hr