Preskočite na glavni sadržaj

Poziv na prijavu prijedloga programa umjetničkog sadržaja za 14. Ogulinski festival bajke

Ovogodišnji Ogulinski festival bajke se održati već tradicionalno drugi vikend u lipnju, to jest od 7. do 9. lipnja 2019. godine. Turistička zajednica grada Ogulina, kao organizator manifestacije, je otvorila javni poziv za dostavu prijedloga programa umjetničkog sadržaja koji traje do 28. veljače 2019.!
prijava: 28.02.2019
mjesto: Ogulin
url: http://www.tz-grada-ogulina.hr/

Odlukom umjetničkog ravnatelja Aleksandra Kovačevića tema ovogodišnjeg Festivala su 'Domaći oko ognjišta', jer prema njegovim riječima upravo cilj Ogulinskog festivala bajke okupljanje vrhunskih umjetnika iz Hrvatske i inozemstva u Ogulinu, rodnom mjestu Ivane Brlić Mažuranić.
 
14. po redu Festival kao i svake godine do sada donosi selekciju ponajboljeg umjetničkog i kreativnog sadržaja, polazeći od predstava, kako profesionalnih tako i amaterskih, kreativnih radionica, pripovijedanja do zabavnog sadržaja za naše najmlađe.
 
Prijave se mogu podnijeti putem elektroničke pošte na adresu ogfb06@yahoo.com.
 
Svi obrasci potrebni za prijavu kao i dodatne informacije se nalaze na stranicama Turističke zajednice grada Ogulina, na linku http://www.tz-grada-ogulina.hr/novosti/poziv-na-prijavu-programa-za-14-ogulinski-festival-bajke/, a za sve dodatne upite su raspoloživi i djelatnici Turističkog ureda na kontakte također dostupne na stranici.