Preskočite na glavni sadržaj

Izložba prije izložbe: Haramija & Markić

Zajednička izložba Zvonimira Haramije Hansa i Darka Markića, u sklopu ciklusa Izložba prije izložbe, otvara se u subotu, 16. veljače 2019. u 18 sati, u koprivničkoj AK galeriji. 
vrijeme: 16.02.2019.
mjesto: Koprivnica, Atelieri Koprivnica, Kampus

Od ove godine Atelieri Koprivnica i AK galerija pokreću seriju svojevrsnih pop-up izložbi pod nazivom „Izložba prije izložbe“ na kojima se predstavljaju članovi Ateliera Koprivnica i koje služe kao podsjetnik da su ateljei prostor u kojem se radi svakodnevno. Bez čekanja prilike da se radovi poslože u neku konkretnu seriju, da prođu na nekom natječaju za izložbu ili da se izlože na Danima otvorenih vrata u 11. mjesecu, bez pisanja predgovora, obaveze otvorenja i velikih najava, na ovim izložbama autori izlažu samostalno ili skupno, kombiniraju stare i nove radove, povezuju se tematski ili naprosto u svom ateljeu i(li) prostoru AK galerije prezentiraju ono što nastaje u radnim prostorima kroz cijelu godinu.

Prva u nizu je zajednička izložba Zvonimira Haramije Hansa i Darka Markića. Njihovi radovi ne reagiraju na neki zadani koncept ili temu, a ono što ih povezuje jest činjenica da su obojica u zadnje vrijeme napravili lagani zaokret u vlastitom slikarstvu i da obojica izlažu radove od kojih su neki nastali doslovno ovaj tjedan.

https://www.facebook.com/atelierikoprivnica/