Preskočite na glavni sadržaj

Izložba učeničkih radova 'Love art' u Rijeci

Otvorenje skupne izložbe 'Love art', učenika Doma učenika Sušak i umjetnice Jelene Cetinje Vukelić, održat će se u ponedjeljak, 4. veljače 2019. u 19 sati, u Galeriji Juraj Klović u Rijeci.
 
vrijeme: 04.02.2019.
mjesto: Galerija Juraj Klović Rijeka

Izložba je ostvarena u suradnji Doma učenika Sušak, mentorice Jelene Cetinja Vukelić i HDLU Rijeka, a trajat će do 13. veljače.

Tijekom trajanja izložbe održat će se dva koncerta glazbenica Maje Veljak i Slađane Čolović s učenicima Glazbene škole Ivan Matetić Ronjgov, i to - 6.2.2019. u 18:30h  -  Večer gitara te 13.2.2019. u 18:30h -  Večer gitara i violina.

Edukativni koncept Love art pokrenut je idejom osmišljavanja kvalitetnog provođenja vremena učenika srednjoškolskog uzrasta. Kroz rad potaknula se promocija Galerije Juraj Klović koja se otvorila prema učenicima, kao i građanstvu. Cilj projekta je promicanje vizualne kulture i likovnog izražavanja, razvoj svijesti i osjetljivosti, kritičkog razmišljanja, kao i prezentacija vlastitih ostvarenja, likovnih radova Doma učenika Sušak (više puta nagrađivani) kao i rad Volonterskog kluba Veliko srce. Voditelj programa je profesionalna likovna umjetnica Jelena Cetinja Vukelić, članica HDLU Rijeka, voditeljica likovne sekcije i Volonterskog kluba Veliko srce Doma učenika Sušak.

Katalog izložbe