Preskočite na glavni sadržaj

Završno događanje projekta 'Otisnuti pokreti'

U petak, 1. veljače 2019., u Galeriji Vjekoslav Karas u Karlovcu održat će se završno događanje projekta: 'Otisnuti pokreti' Uključivanje mladih kroz umjetnost i kulturu, s ciljem prezentacije radova korisnika projekta nastalih provedbom likovnih radionica, radionica grafike i keramoskulpture, te izvedbe plesne i multidisciplinarne predstave korisnika projekta. 
vrijeme: 01.02.2019. , od 20 sati
mjesto: Galerija Vjekoslav Karas, Ljudevita Šestića 3, Karlovac
url: http://carpediem.hr/

Projekt „Otisnuti pokreti“ uključivanje mladih kroz umjetnost i kulturu provodi se tijekom dvanaest mjeseci od 8.02.2018. – 7.02.2019. godine, a sufinanciran je kao i organizacija završnog događanja u okviru Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali iz Europskog socijalnog fonda.

Nositelj projekta: Carpe Diem - Udruga za poticanje i razvoj kreativnih i socijalnih potencijala djece, mladih i odraslih. Partneri na projektu: Udruga likovnih stvaralaca Zaprešić; Centar za plesnu i izvedbenu umjetnost F.R.E.E. D.A.N.C.E. Karlovac; Gradski muzej Karlovac. 

Program završnog događanja bit će organiziran u sklopu 14. Noći muzeja, s početkom u 20 sati, izvedbom prvog dijela plesne i multidisciplinarne predstave „Refleksije i tragovi“ korisnika projekta, pod vodstvom gospođe Melite Spahić Bezjak, voditeljice Centra za plesnu i izvedbenu umjetnost F.R.E.E. D.A.N.C.E. U 21 sat održat će se otvorenje izložbe radova, nastalih na radionicama tijekom provedbe projekta „Otisnuti pokreti“ pod vodstvom Miroslava Škoca, Šimuna Tolića i Irene Škrinjar. U 22 sata uslijedit će drugi dio plesne i multidisciplinarne predstave „Refleksije i tragovi“ u izvedbi korisnika projekta.