Preskočite na glavni sadržaj

Javni poziv - umjetničke rezidencije 2019. Mediteranski plesni centar Svetvinčenat

Pozivaju se svi profesionalni plesni umjetnici/e da se prijave na rezidencijalni boravak u Mediteranskom plesnom centru u Svetvinčentu u 2019. godini! Rok za prijave je 3. veljače.
prijava: 03.02.2019
mjesto: Svetvinčenat
url: https://www.facebook.com/mediteranskiplesnicentar/
 
U sklopu rezidencijalnog programa, osiguravano je:


 

- boravak umjetnika ili grupe umjetnika u Svetvinčentu između travnja i prosinca 2019. u pojedinačnom trajanju između 7 i 10 dana (ukoliko vam je za potrebe realizacije / istraživanja projekta nužan dulji boravak, molimo da to obrazložite u prijavi!)

- korištenje prostora dvorane MPC-a za umjetničko istraživanje i rad (veličina dvorane je 9x20 metara, posjeduje radna svjetla, osnovni a udio raz glas, te plesni pod)

- smještaj u Mediteranskom plesnom centru, u spavaonici otvorenog tipa (5 kreveta, nalaze se na galeriji iznad same dvorane). Na raspolaganju su garderoba, skladište, kuhinja, prostor za odmor te sanitarne prostorije sa perilicom rublja

- pokrivene troškove prehrane za vrijeme trajanja umjetničke rezidencije

 

Od umjetnika na rezidencijalnom programu, očekuje se:

 

- pokrivanje troškova prijevoza do Svetvinčenta i natrag

- javnu prezentaciju rada i/ili radionicu za amatere ili profesionalce

Prijedlozi ostalih aktivnosti, poput okruglih stolova, radionica i diskusija, su dobrodošli!

 

Prijava - isključivo na LINKU – proces prijave uključuje osnovne informacije o prijavitelju, dosadašnjem radu, novom projektu te dokumente kojima se te informacije potkrepljuju. Rok za prijave je 3.veljače 2019. u 23:59! Prijavnicu, iako na engleskom jeziku, možete ispuniti na hrvatskom jeziku.