Preskočite na glavni sadržaj

Autorska runda Jelene Oroz u Osijeku

Revija hrvatskog kratkog filma Filmska runda, u sklopu treće Autorske runde predstavlja osječku redateljicu animiranih filmova Jelenu Oroz. U petak, 21. prosinca, s početkom u 20 sati, u Caffe baru Peppermint u Osijeku, posjetitelji će imati priliku pogledati Jelenine nagrađivane autorske filmove i filmove drugih autora na kojima je surađivala kao animatorica i dizajnerica, a nakon runde filmova, slijedi popratni razgovor s autoricom.
vrijeme: 21.12.2018. 20 h
mjesto: Osijek; caffe Pepermint
url: http://www.filmskarunda.com/
U sklopu autorske večeri prikazat će se Jelenin recentni film Dva na dva; priča o paru koji živi u rutini maštovitog (samo)zavaravanja, TED-Ed animirane lekcije TED: Why do people get so anxious about math? i TED: What is the coldest thing in the world?, priča o tri vučića u filmu Vučje igre, glazbeni spot za pulski punk band Fakofbolan 'Uvijek ili nikad' te filmove na kojima je Jelena surađivala kao animatorica Stakleni čovjek i Putujuća zemlja.
 
Autorska runda dio je godišnjeg programa Filmske runde, kroz koju se publici mladi filmski autori predstavljaju kroz radove i uz razgovor nakon projekcija.
 
Ulaz je besplatan za sve posjetitelje, a više informacija potražite ovdje.
 
Izvor: HAVC