Preskočite na glavni sadržaj

Promocija monografije Vlade Marteka u Zagrebu

U subotu, 15. prosinca u 12 sati, u Knjižnici i čitaonici Bogdana Ogrizovića u Zagrebu održat će se promocija nove monografije konceptualnog umjetnika, pjesnika, slikara i esejista Vlade Marteka. Knjiga pod nazivom 'Pripremanje za fotografiju', objavljena u izdanju Ureda za fotografiju, okuplja niz autorovih radova u mediju fotografije, nastalih u periodu od 1970-ih do danas. Opširnije
vrijeme: 15.12.2018.
mjesto: Zagreb

Knjiga pod nazivom Pripremanje za fotografiju, objavljena u izdanju Ureda za fotografiju, okuplja niz autorovih radova u mediju fotografije, nastalih u periodu od 1970-ih do danas. 
 
Publikaciju će, uz autora, predstaviti urednica i autorica teksta dr. sc. Sandra Križić Roban, recenzentica dr. sc. Leonida Kovač, Jasna Jakšić (Muzej suvremene umjetnosti) i Darko Šimičić (Institut Tomislav Gotovac), a na promociji će se knjiga moći nabaviti po promotivnoj cijeni.
 
Grafičko oblikovanje i prijelom potpisuje dizajnerica Rafaela Dražić.
 
Objavljivanje knjige omogućeno je sredstvima Umjetničke kolekcije Kontakt - Erste Group i ERSTE Foundation, Ministarstva kulture Republike Hrvatske i Grada Zagreba. 
 
Više informacija možete pronaći u tekstu u privitku, a na ovom linku dostupni su vizuali koji se mogu koristiti uz objavu.