Preskočite na glavni sadržaj

Poziv na partnerstvo: U!ZAHVATI

Organizacija U!ZAHVATI traži partnere za suradnju i podršku pri predstavljanju i realizaciji projekata u Hrvatskoj. U!ZAHVATI želi suvremenu ukrajinsku kazališnu umjetnost predstaviti hrvatskoj publici, a modele komunikacije s publikom razvijene u svojim projektima prenijeti u hrvatski kontekst.
prijava: 06.12.2019
mjesto: Ukrajina; Kijev
url: https://uzahvati.com.ua/
Organizacija U!ZAHVATI djeluje u području kazališne umjetnosti, a usmjerena je na provedbu inovativnih projekta namijenjenih različitim vrstama publike. Istražuje nove formate i modele komunikacije s publikom, a projekte realizira izvan konvencionalnih prostora poput javnih gradskih prostora, tvornica, knjižnica, banaka, zračnih luka itd.


U!ZAHVATI je u Ukrajini realizirala niz kulturnih, edukativnih i društvenih projekata s ciljem poticanja pozitivne društvene promjene, poput participativne kazališne predstave u javnom prostru „TIME“ (https://m.facebook.com/zroblenouzahvati/), projekta aktivacije knjižnica kazališnim izvedbama „DIALOGUES“ (https://m.facebook.com/dialogy.uzahvati/) ili pak edukativnog projekta „PLAY“ namijenjenog poticanju djece na odgovorno ponašanje u prometu.


Kontakt:

Alexander Orlovsky

orlovskiy@uzahvati.com