Preskočite na glavni sadržaj

Sea Star Festival od 24. do 25. svibnja 2019. u Umagu u najjačem izdanju do sad

Umaški Sea Star Festival održat će se od 24. do 25. svibnja 2019., a u njegovoj trećoj godini održavanja organizator Exit Festival i Grad Umag najavljuju podizanje festivala na još višu razinu s najmoćnijim izdanjem programa do sad.
vrijeme: 24.05.2019.
mjesto: Umag
url: https://www.seastarfestival.com/
Kako se ističe u najavi, prva dva izdanja Sea Star Festivala potvrdila su ogroman potencijal: više od 80 tisuća posjetitelja i brojni glazbeni superstarovi pomogli su da se festival već nakon dvije sezone prometne među najvažnije na Mediteranu. U svojem trećem izdanju, dići će ljestvicu na dosad najvišu razinu, najavljuju oganizatori.

 

Formula 2+2 pokazala se uspješna prve dvije sezone pa će tako u petak 24. i subotu 25. svibnja 2019. Sea Star Festival svirati u svojoj punoj snazi, dok je za četvrtak 23. pripremljen Welcome Party, a za nedjeljno jutro 26. svibnja, završni Closing Party.

 

Početak prodaje ulaznica tempiran je za srijedu, 12. prosinca točno u podne, kada stižu festivalske ulaznice po poklon cijeni od 199 kuna. Broj tih ulaznica količinski je ograničen, a poklon cijena vrijedit će najdulje 24 sata ili do isteka zaliha.

 

U prodaji će se naći i VIP Gold ulaznice po cijeni od 750 kuna. Sve ulaznice se mogu kupiti na svim prodajnim mjestima Ticket Shopa i Entria.

 

Hrvatski član Exit-ove festivalske obitelji, Sea Star Festival održava se u Umagu od 2017., a njegovo je prošlogodišnje izdanje rezultirao nominacijom za "Best Medium-Sized Festival" na Europskim festivalskim nagradama, odnosno najbolji festival do 40 tisuća posjetitelja dnevno.

 

U kompleksu Stella Maris u Umagu festivalski gosti dosad su mogli uživati u nastupima svjetskih i regionalnih superstarova kao što su Prodigy, Robin Schulz, Fatboy Slim, Dimitri Vegas & Like Mike, Hurts, Paul Kalkbrenner, Paul Van Dyke, Pendulum, Dubioza Kolektiv, Kiša metaka, Nipplepeople Krankšvester i Tram 11.

 

"Sljedeće godine idemo još jače i bolje. Krajem svibnja opet ćemo se skupiti iz svih dijelova svijeta i započeti ljeto u magičnoj umaškoj laguni, s najmoćnijim izdanjem festivala do sad", poručuje osnivač Exita Dušan Kovačević. (Hina)