Preskočite na glavni sadržaj

Prva najava za INmusic festival #14

INmusic festival #14 održat će se na već dobro poznatoj lokaciji jarunskih otoka u Zagrebu od 24. do 26. lipnja 2019. godine. Festivalska organizacija je najavila i veliko iznenađenje za svoju vjernu publiku, a koje će biti otkriveno 30. studenog.
vrijeme: 09.11.2018.
mjesto: Zagreb
url: https://www.inmusicfestival.com/shop/blagdanski-paket
Ograničen broj festivalskih ulaznica i blagdanskih paketa po povoljnijim cijenama dostupan do 29. studenog ili do isteka zaliha


INmusic festival šestu godinu zaredom nastavlja partnerstvo s OTP bankom, koja će i na 14. izdanju najvećeg open air festivala osigurati sustav beskontaktnog i bezgotovinskog plaćanja. Obzirom da se blagdani bliže, a festivalski blagdanski paket je već osam godina omiljeni poklon među glazbenom publikom, i ove godine svoje najdraže glazbofile možete usrećiti s INmusic blagdanskim paketom. Kao i prethodnih godina uz trodnevnu ulaznicu za INmusic festival #14, blagdanski paket sadrži još vrijednih poklona. OTP banka u svakom blagdanskom paketu poklanja vaučer u iznosu od 100 kuna za izradu ili nadopunu Mastercard® contactless prepaid kartice OTP banke koja omogućava najbrže plaćanje na festivalu, dok INmusic festival poklanja posebno dizajniranu festivalsku majicu za sve vjerne posjetitelje.


Organizatori festivala najavili su i promjenu cijene ulaznica i blagdanskih paketa s objavom najavljenom za 30. studeni. INmusic blagdanske pakete po početnoj cijeni od 449 kuna (+ troškovi dostave) moguće je kupiti putem službenog INmusic web shopa ili u Dirty Old Shopu u Zagrebu do isteka zaliha ili do 29. studenog. Od 30. studenog cijena INmusic blagdanskih paketa iznosit će 549 kn (+ troškovi dostave). INmusic blagdanski paket u prodaji je od 9. studenog do 31. prosinca 2018. godine ili do isteka zaliha. Količina INmusic blagdanskih paketa je ograničena.


U prodaji je i ograničen kontingent trodnevnih ulaznica za 14. INmusic festival koje se mogu nabaviti putem službenog INmusic webshopa po cijeni od 399 kn (+ troškovi transakcije) do 29. studenog, a od 30. studenog cijena trodnevnih ulaznica iznositi će 499 kn (+ troškovi transakcije). Kamperska ulaznice za INmusic #14 dostupne su isključivo putem festivalskog webshopa po cijeni od 250 kn (+ troškovi transakcije) do isteka zaliha.