Preskočite na glavni sadržaj

Irena Žilić na turneji s Morcheebom po Velikoj Britaniji

Irena Žilić je krenula na turneju po Velikoj Britaniji kao potpora bendu Morcheeba! Nakon odsvirana dva koncerta u klubu Gorilla u Manchesteru i The Old Market u Brightonu, cijenjenu domaću kantautoricu očekuju još dva nastupa. Irena će u petak 12. listopada nastupiti u londonskom Shepherd’s Bush, dok će u subotu 13. listopada svirati u klubu The 1865 u Southamptonu.
vrijeme: 12.10.2018.
mjesto: Velika Britanija
url: https://www.irenazilic.com/


Turneja u Velikoj Britaniji predstavlja nastavak predivne suradnje nakon što je Irena Žilić nastupila kao predgrupa Skye i Ross iz Morcheebe u zagrebačkoj Tvornici kulture u studenom 2016. godine.

 

Podsjetimo, svoj drugi studijski album "Haze" Irena Žilić objavila je u ožujku prošle godine. Album se našao na gotovo svim domaćim i regionalnim top listama albuma koji su obilježili 2017. godinu, a zaradio je i nominaciju za glazbenu nagradu Porin u kategoriji "Najbolji album alternativne i klupske glazbe". "Haze" je promoviran na koncertima diljem Hrvatske i regije, nastupila je i na velikim domaćim festivalima, a trenutačno album promovira u Velikoj Britaniji.