Preskočite na glavni sadržaj

Zagrebačka filharmonija i 4 dive pomažu oboljelima od bolesti štitnjače

Radojka Šverko, Ivana Husar Mlinac, Marija Husar Rimac i Martina Tomčić gošće su Zagrebačkoj filharmoniji na humanitarnom gala koncertu Revijalnog orkestra Zagrebačke filharmonije & 4 dive koji će se održati u petak, 19. listopada u 19.30 sati, u KD Vatroslav Lisinski.  
vrijeme: 19.10.2018.
mjesto: KD Vatroslava Lisinskog
url: http://www.lisinski.hr

Renomirani glazbenici ovim humanitarnim gala koncertom pomažu oboljelima Hrvatske udruge za bolesti štitanjače. Prihod od ulaznica namijenjen je za liječenje i poboljšanje kvalitete života oboljelih te podizanju svijesti o ovoj iznimno opasnoj bolesti koja zahtjeva cjeloživotnu terapiju i angažman.   

Humanitarnim koncertom, Klinika za onkologiju i nuklearnu medicinu KBC Sestre milosrdnice koja je referentni centar za bolesti štitnjače Ministarstva zdravstva RH, ujedno obilježava i 55-godišnjicu svoga osnutka i rada. 

Humanitarni koncert za pomoć oboljelima od bolesti štitnjače održava se u organizaciji Hrvatske udruge za bolesti štitnjače u suradnji sa Hrvatskim društvom za štitnjaču, te uz podršku Klinike za onkologiju i nuklearnu medicinu KBC Sestre milosrdnice. Suorganizator koncerta je Zagrebačka filharmonija, a održava se pod pokroviteljstvom Predsjednice RH Kolinde Grabar – Kitarović, Grada Zagreba, Gradske skupštine Grada Zagreba i Ministarstva zdravstva.