Preskočite na glavni sadržaj

Zagrebačka premijera predstave ‘Brodolomke‘

Premijera predstave ‘Brodolomke‘Kazališta Moruzgva i Ludens teatra, za koju režiju potpisuje Krešimir Dolenčić, a nastala je po predlošku teksta Ane Maras Harmander, bit će premijerno izvedena 30. rujna na zagrebačkoj Sceni Vidra.
vrijeme: 30.09.2018.
mjesto: Zagreb; Scena Vidra, Draškovićeva 80
url: https://hr-hr.facebook.com/moruzgvatheatre/
 

U predstavi glume: Ecija Ojdanić, Anita Matić Delić, Daria Lorenci Flatz, Sanja Milardović, Luka Petrušić

„Brodolomke su dirljiva i smiješna tragikomična priča o četiri žene zarobljene na jednom mjestu. Iako različitih životnih priča, sudbina ih poveže na najneobičniji način. Stvaraju se novi životni obrasci kroz učenje o sebi, dok ih sve povezuje ovisnost. Ovisnost kao odgovor na život, kao posljedica puta kojeg su odabrale.


Zamislite samo što biste vi napravili da ste zatvoreni u četiri zida sami sa sobom? A sto bi tek napravili da ste u nemogućnosti suočiti se sami sa sobom zatvoreni s još troje koji se traže? Biste li pjevali? Biste li plesali?


To naše žene rade. One u nesreći pokušavaju otkriti novi život, svojstveni put i možda promijeniti sudbinu. Je li sudbina zaista zapisana ili zaista imaš izbor?


Nevjerojatne transformacije, glumačko autorstvo i vještina, ples i pjesma, duhovitost i neposrednost, jednostavnost i kompleksnost svakog ponaosob, najbolji su primjeri vrhunske izvedbene umjetnosti, u koju se gledatelj jednostavno mora zaljubiti.“


Ana Maras Harmander