radionica, kolonija

Radionica umjetničkih instalacija proširene stvarnosti


vrijeme: 10.06.2016. - 12.06.2016.
prijava: 05.06.2016.
mjesto: Zagreb; Pogon - zagrebački centar za nezavisnu kulturu i mlade, Mislavova 11

Udruga 'Mjestimice' u sklopu projekta 'Ligh Path' organizira radionicu umjetničkih instalacija proširene stvarnosti (tzv. augmented reality) koja se održava od 10. do 12. lipnja, u prostorima Pogona - zagrebačkog centra za nezavisnu kulturu i mlade. Rok za prijave je 5. lipnja.

Radionicu će  voditi Joris Jaccarino, jedan od osnivača partnerske organizacije Bepart - The Public Imagination Movement iz Milana koja se bavi digitalnim intervencijama u javnom prostoru. Radionica je namijenjena svima koji su zainteresirani za digitalnu i video umjetnost, grafički dizajn i slično. Osim znanja koje će dobiti na radionici, troje sudionika imat će priliku nastavljati razvijati svoje kreacije i gostovati u Milanu na jesen ove godine.

Light Path je nastao u sklopu programa Tandem Europe koji vodi njemačka organizacija MitOst, a financira Zaklada Robert Bosch.

Prijave na radionicu (zaključno s 5. lipnja) primamo putem e-maila na info@mjestimice-svjetlo.org, a i za sva pitanja ili nedoumice obratiti se na istu adresu.

(M.K., 31.05.2016)