Preskočite na glavni sadržaj

Ultra Europe Festival dovodi 150 tisuća posjetitelja

Split će ovoga vikenda ugostiti oko 150 tisuća partijanera koji stižu iz 120 zemalja svijeta na najveći festival elektronske glazbe Ultra Europe Festival koji će se od petka do nedjelje održavati na ukupno šest pozornica smještenih na stadionu Poljud.
vrijeme: 06.07.2018.
mjesto: Split
url: https://ultraeurope.com/
Na šest pozornica smještenih na stadionu Poljud nastupit će svjetski poznati DJ-i među ostalim Carl Cox, Afrojack, Alesso, Jamie Jones, Loco Dice, Marco Carola, Seth Troxler, Nic Fanciulli i brojni drugi. Posjetitelji će na stadion u petak moći ući u 19 sati, a program prve večeri trajat će do 5 sati ujutro.

 

Kako ističe Denis Milovac iz press centra, Split se već puni partijanerima koji stižu iz svih krajeva svijeta i to ne samo zrakoplovima već i brodovima, autobusima, vlakovima i automobilima. Popunjavaju gradske i prigradske hotele, hostele i apartmane, a najveći broj mladih ljubitelja elektroničke glazbe očekuje se u petak.


Tijekom Ultra Europe Festivala oko stadiona će biti uspostavljena posebna regulacija prometa, a bit će ograničen i promet osobnih vozila, osim vozila hitnih službi, stanara, te taxi vozila i vozila sa službenom akreditacijom.

 

Ultra Europe Festival nastavlja se u ponedjeljak regatom na Zlatnom ratu u Bolu na Braču, u utorak se "seli" u Hotel Amforu na Hvaru, a u srijedu u Carpe Diem beach club. Festival završava u Fort Georgeu na Visu. (Hina)