• HOME
  •  : 
  • MANIFESTACIJE

manifestacije


najave

Krležine noći u Gavelli

Krležine noći - večernja okupljanja malih formi i komornih predstava te odabranih studentskih radova nastalih po Krležinim djelima održat će se od 17. do 22. siječnja na Sceni 121 u atriju kazališta 'Gavella'.
 
radionica, kolonija

44. ZILIK

Od 16. do 20. siječnja 2017. godine u Karlovcu će se održati 44. Zimska likovna kolonija poznatija kao ZILIK u organizaciji Centra za pružanje usluga u zajednici Vladimir Nazor (prije Dom za djecu Vladimir Nazor Karlovac) i u suradnji s brojnim hrvatskim likovnim umjetnicima. 
 
izložba

12. Zgraf

Pod temom 'Društvene reprize', u ponedjeljak, 9. siječnja, u Kući za ljude i umjetnost Lauba, otvara se Zgraf, međunarodna manifestacija grafičkog dizajna i vizualnih komunikacija koja se više od četrdeset godina održava u Zagrebu.
 

Uskoro:
festival

64. Zagrebački festival

64. izdanje najstarijeg domaćeg festivala popularne glazbe - Zagrebačkog festivala održat će se u petak, 27. siječnja 2017. u 20 sati, u dvorani Kornati. 
 
festival

2. KinoKino Festival

Drugo izdanje KinoKino Festivala – Međunarodnog filmskog festivala za djecu, koji mališanima nudi poseban i drugačiji doživljaj odlaska u kino, održat će se u zagrebačkom kinu Europa od utorka, 21. veljače, do nedjelje, 26. veljače 2017. 
 
festival

29. Muzički biennale Zagreb

Međunarodni festival suvremene glazbe 29. Muzički biennale Zagreb održat će se od 22. do 29. travnja 2017. na nekoliko zagrebačkih lokacija. Organizatori najavljuju program koji će publiku iznenaditi te joj ponuditi i očekivano i neočekivano.
 


http://www.forum.tm/vijesti/cekate-animator-kulture-koji-je-odgojio-generacije-teslasa-i-koncarevaca-i-jos-uspjesnoOčito je prioritet betonizacija, umjesto humanizacije prostora - See more at: http://www.forum.tm/vijesti/ocito-je-prioritet-betonizacija-umjesto-humanizacije-prostora-1954#sthash.5VEPunem.dpuf
Očito je prioritet betonizacija, umjesto humanizacije prostora - See more at: http://www.forum.tm/vijesti/ocito-je-prioritet-betonizacija-umjesto-humanizacije-prostora-1954#sthash.5VEPunem.dpuf
Očito je prioritet betonizacija, umjesto humanizacije prostora - See more at: http://www.forum.tm/vijesti/ocito-je-prioritet-betonizacija-umjesto-humanizacije-prostora-1954#sthash.5VEPunem.dpuf
Očito je prioritet betonizacija, umjesto humanizacije prostora - See more at: http://www.forum.tm/vijesti/ocito-je-prioritet-betonizacija-umjesto-humanizacije-prostora-1954#sthash.5VEPunem.dpu