• HOME
  •  : 
  • MANIFESTACIJE

manifestacije


festival

27. Marulićevi dani

Festival hrvatske drame 27. Marulićevi dani održat će se u Splitu od 20. do 28. travnja u organizaciji Hrvatskog narodnog kazališta Split i pod pokroviteljstvom Ministarstva kulture Republike Hrvatske, Grada Splita i Splitsko-dalmatinske županije.
 
obavijest

Noć knjige 2017.

Četverodnevna manifestacija kojoj je cilj potaknuti kulturu čitanja, 'Noć knjige', počet će u petak, 21. travnja pod pokroviteljstvom Vlade Republike Hrvatske i okupiti tisuće ljubitelja knjige, rečeno je u utorak na konferenciji za tisak u Zagrebu.
 
festival

Dubrovačko glazbeno proljeće

Dubrovačko glazbeno proljeće novo je glazbeno događanje u gradu koje organizira Dubrovački simfonijski orkestar. Radi se o ciklusu koncerata klasične glazbe koji će se održavati od 18. do 28. travnja 2017., osmišljenog u svrhu obogaćivanja kulturne ponude grada Dubrovnika. 
 
festival

18. Platforma.hr

Platforma.hr, manifestacija koja omogućuje plesnim umjetnicima da predstave svoj rad i ostvare međusobnu suradnju, ove godine postaje punoljetna - njezino osamnaesto izdanje održat će se od 20. travnja do 14. svibnja na nekoliko zagrebačkih lokacija.
 
susret, djeca, mladi

3. Dani Ogranka mladih HDDU-a

Od 20. do 28. travnja 2017.g. održat će se 3. dani Ogranka mladih HDDU-a. Program manifestacije sastoji se od: predstava, koncertnog čitanja, večeri poezije, okruglog stola, radionice i dr. Ulaz na sva događanja je besplatan!
 
festival

17. Naj, naj, naj festival

Novo izdanje međunarodnog Naj, naj, naj festivala, koji se već sedamnaest godina zaredom održava u Zagrebu u organizaciji Gradskog kazališta Žar ptice, donosi od 19. do 23. travnja devet dječjih predstava iz zemlje i četiri iz inozemstva, ocijenjenih najboljima prema izboru ovogodišnje selektorice Festivala, dramaturginje Željke Turčinović. 
 
festival

29. Muzički biennale Zagreb

Bogati program 29. izdanja Muzičkog biennala Zagreb broji više od 30 koncerata u samo osam dana, od 22. do 29. travnja, što znači da će se svakog festivalskog dana održati više događanja, na različitim lokacijama.
 

Uskoro:
festival, najave

24. međunarodni festival malih scena

Na 24. međunarodnom festivalu malih scena, koji će se održati u Rijeci od 2. do 10. svibnja, odigrat će se devet predstava kazališta iz Hrvatske, Srbije i Rusije. 
 
festival

Vukovart 2017.

Od 2. do 14. svibnja Vukovar, grad na Dunavu, postaje luka umjetnosti. U sklopu festivala Vukovart, Vukovar posjećuju jedna od najpoznatijih imena 3D Street Art scene iz cijelog svijeta (Eduardo Relero, Juandres Vera, Cuboliquido, Nikolaj Arndt, Alex Maksiov i Filip Mrvelj).  
 
festival

10. Rovinj Photodays

Jubilarno, deseto izdanje jednog od najvećih regionalnih festivala fotografije - Rovinj Photodays, održat će se 5. i 6. svibnja 2017. u tom istarskom gradu, s nizom izložbi, radionica, prezentacija, pregleda portfolia, susreta fotografa i ljubitelja fotografije. 
 
festival, najave

24. festival glumca

Siniša Ružić, izbornik 24. Festivala glumca, od 61 prijavljene predstave odabrao je njih 18 koje će publika moći pogledati od 12. do 20. svibnja 2017. godine u gradovima Vukovarsko-srijemske županije: ovogodišnjem gradu domaćinu - Vinkovcima, zatim Vukovaru, Županji, Iloku i Otoku.
 
festival, najave

4. DokuMa Film Festival

Udruga za proizvodnju, promociju, distribuciju filmskog i audio-vizualnog stvaralaštva 'Dokuma' iz Makarske organizira četvrti po redu DokuMa Film Festival koji će se održati od 30. svibnja do 3. lipnja 2017. u Makarskoj.
 
festival, najave

8. festival Trsat - festival hrvatskih katoličkih filmova

U najstarijem hrvatskom marijanskom svetištu Trsat u Rijeci će se od 1. do 3. lipnja 2017. održati osmi po redu Festival Trsat - festival hrvatskih katoličkih filmova, kojega organizira Istra film iz Rijeke uz pomoć Turističke zajednice Grada Rijeke, Primorsko-goranske županije, Hrvatskog audivizualnog centra i Franjevačkog samostana Trsat.  
 
festival, najave

15. Tabor Film Festival

Petnaesto izdanje Tabor Film Festivala, međunarodnoga festivala kratkometražnog filma, održat će se od 6. do 9. srpnja u dvorcu Veliki Tabor u Desiniću, a uz filmski dio festival će ponuditi i popratni glazbeni program na pet pozornica, najavili su u utorak organizatori na konferenciji za novinare u dvorcu Veliki Tabor. 
 


http://www.forum.tm/vijesti/cekate-animator-kulture-koji-je-odgojio-generacije-teslasa-i-koncarevaca-i-jos-uspjesnoOčito je prioritet betonizacija, umjesto humanizacije prostora - See more at: http://www.forum.tm/vijesti/ocito-je-prioritet-betonizacija-umjesto-humanizacije-prostora-1954#sthash.5VEPunem.dpuf
Očito je prioritet betonizacija, umjesto humanizacije prostora - See more at: http://www.forum.tm/vijesti/ocito-je-prioritet-betonizacija-umjesto-humanizacije-prostora-1954#sthash.5VEPunem.dpuf
Očito je prioritet betonizacija, umjesto humanizacije prostora - See more at: http://www.forum.tm/vijesti/ocito-je-prioritet-betonizacija-umjesto-humanizacije-prostora-1954#sthash.5VEPunem.dpuf
Očito je prioritet betonizacija, umjesto humanizacije prostora - See more at: http://www.forum.tm/vijesti/ocito-je-prioritet-betonizacija-umjesto-humanizacije-prostora-1954#sthash.5VEPunem.dpu