• HOME
  •  : 
  • MANIFESTACIJE

manifestacije


susret

19. susret profesionalno vođenih kazališta za djecu i mlade HC ASSITEJ-a

HC ASSITEJ i Grad Bjelovar zajednički organiziraju 19. susret profesionalno vođenih kazališta za djecu i mlade HC ASSITEJ-a. 
 
susret

41. susret kazališnih amatera Zagreba - SKAZ

Od 24. ožujka do 2. travnja 2017. održava se 41. susret kazališnih amatera Zagreba - SKAZ na čijem se programu nudi 40-ak predstava i popratnih razgovora uz okrugli stol na temu izvedbe. Ulaz na sve predstave je besplatan.
 
festival

X. Gumbekovi dani

Jubilarni deseti Gumbekovi dani, Međunarodni festival kabareta kojim Glumačka družina Histrion njeguje uspomenu na svojeg legendarnog člana Mladena Crnobrnju Gumbeka, održat će se od 16. do 26. ožujka 2017. u Histrionskom domu u Zagrebu.
 
festival

27. festival Jazz.hr/proljeće

Festival Jazz.hr/proljeće 2017. održat će se od 23. do 25. ožujka ove godine na Muzičkoj akademiji Sveučilišta u Zagrebu, a trodnevni festivalski program obuhvaćat će koncerte i glazbene radionice.
 

Uskoro:
festival

Zagreb Guitar Festival 2017.

Neki od najvećih svjetskih klasičnih i jazz gitarista, među kojima su i dobitnici Grammyja, nastupit će na trećem izdanju Zagreb Guitar Festivala, koji će se održati od 26. ožujka do 1. travnja 2017. 
 
festival

4. Impulse festival u Rijeci

Impulse je klupski glazbeni festival s misijom promocije urbane glazbene kulture. Kroz šest proljetnih dana, od 27. ožujka do 1. travnja, jedanaest posve različitih događanja povezanih motom 'glazba je svugdje' održat će se na sedam gradskih lokacija u Rijeci: u OKC-u Palach, Galeriji Kortil, Tunelu, Životu, Nemo Pubu, Art-kinu Croatia i Pogonu Kulture.
 
festival

Karlovac Dance Festival (KDF 007)

U organizaciji Centra za plesnu i izvedbenu umjetnosti F.R.E.E. D.A.N.C.E. ove godine održava se sedmi Karlovac Dance Festival (KDF 007). Program je posvećen suvremenom plesu za mladu publiku i s mladom publikom.
 
festival, najave

Pasionska baština 2017.

Program 26-og izdanja svečanosti Pasionska baština održava se od 1. do 12. travnja 2017. u organizaciji istoimene udruge.
 
festival, djeca, mladi

10. Mali Marulić

Za sudjelovanje na jubilarnom desetom Festivalu hrvatske drame za djecu Mali Marulić prijavljeno je ukupno 26 predstava iz Hrvatske i Slovenije, a izbornik Tomislav Zajec odabrao je sedam koje će biti izvedene u natjecateljskom dijelu programa. Ove godine festival se održava u Splitu i Zagrebu.
 
festival

11. festival tolerancije Zagreb

Festival tolerancije, koji već jedanaest godina svojim programima nastoji širiti kulturu dijaloga i prihvaćanja različitih, održat će se od 8. do 14. travnja u Kulturno-informativnom centru te kinima Europa i Tuškanac. 
 
festival

17. Naj, naj, naj festival

Novo izdanje međunarodnog Naj, naj, naj festivala, koji se već sedamnaest godina zaredom održava u Zagrebu u organizaciji Gradskog kazališta Žar ptice, donosi od 19. do 23. travnja devet dječjih predstava iz zemlje i četiri iz inozemstva, ocijenjenih najboljima prema izboru ovogodišnje selektorice Festivala, dramaturginje Željke Turčinović. 
 
festival, sajam

BOOKtiga 2017.

10. međunarodni festival pročitanih knjiga – BOOKtiga 2017. održava se od 20. do 22. travnja, u organizaciji Gradske knjižnice Poreč. Ove godine gosti književnici Festivala su nagrađivana imena hrvatske književnosti, Bekim Sejranović i Zoran Ferić, kao i ovogodišnja dobitnica Nagrade BOOKtiga 2017., spisateljica Mani Gotovac.
 
susret, djeca, mladi

3. Dani Ogranka mladih HDDU-a

Od 20. do 28. travnja 2017.g. održat će se 3. dani Ogranka mladih HDDU-a. Program manifestacije sastoji se od: predstava, koncertnog čitanja, večeri poezije, okruglog stola, radionice i dr. Ulaz na sva događanja je besplatan!
 
festival

29. Muzički biennale Zagreb

Bogati program 29. izdanja Muzičkog biennala Zagreb broji više od 30 koncerata u samo osam dana, od 22. do 29. travnja, što znači da će se svakog festivalskog dana održati više događanja, na različitim lokacijama.
 
festival, najave

24. međunarodni festival malih scena

Na 24. međunarodnom festivalu malih scena, koji će se održati u Rijeci od 2. do 10. svibnja, odigrat će se devet predstava kazališta iz Hrvatske, Srbije i Rusije. 
 
festival, najave

4. DokuMa Film Festival

Udruga za proizvodnju, promociju, distribuciju filmskog i audio-vizualnog stvaralaštva 'Dokuma' iz Makarske organizira četvrti po redu DokuMa Film Festival koji će se održati od 30. svibnja do 3. lipnja 2017. u Makarskoj.
 
festival, najave

8. festival Trsat - festival hrvatskih katoličkih filmova

U najstarijem hrvatskom marijanskom svetištu Trsat u Rijeci će se od 1. do 3. lipnja 2017. održati osmi po redu Festival Trsat - festival hrvatskih katoličkih filmova, kojega organizira Istra film iz Rijeke uz pomoć Turističke zajednice Grada Rijeke, Primorsko-goranske županije, Hrvatskog audivizualnog centra i Franjevačkog samostana Trsat.  
 
festival, najave

15. Tabor Film Festival

Petnaesto izdanje Tabor Film Festivala, međunarodnoga festivala kratkometražnog filma, održat će se od 6. do 9. srpnja u dvorcu Veliki Tabor u Desiniću, a uz filmski dio festival će ponuditi i popratni glazbeni program na pet pozornica, najavili su u utorak organizatori na konferenciji za novinare u dvorcu Veliki Tabor. 
 


http://www.forum.tm/vijesti/cekate-animator-kulture-koji-je-odgojio-generacije-teslasa-i-koncarevaca-i-jos-uspjesnoOčito je prioritet betonizacija, umjesto humanizacije prostora - See more at: http://www.forum.tm/vijesti/ocito-je-prioritet-betonizacija-umjesto-humanizacije-prostora-1954#sthash.5VEPunem.dpuf
Očito je prioritet betonizacija, umjesto humanizacije prostora - See more at: http://www.forum.tm/vijesti/ocito-je-prioritet-betonizacija-umjesto-humanizacije-prostora-1954#sthash.5VEPunem.dpuf
Očito je prioritet betonizacija, umjesto humanizacije prostora - See more at: http://www.forum.tm/vijesti/ocito-je-prioritet-betonizacija-umjesto-humanizacije-prostora-1954#sthash.5VEPunem.dpuf
Očito je prioritet betonizacija, umjesto humanizacije prostora - See more at: http://www.forum.tm/vijesti/ocito-je-prioritet-betonizacija-umjesto-humanizacije-prostora-1954#sthash.5VEPunem.dpu