Preskočite na glavni sadržaj

'Sakralna arhitektura Rijeke - život vjernika', izložba

Izložba 'Sakralna arhitektura Rijeke - život vjernika' otvara se u utorak, 12. lipnja u 20 sati, u riječkoj Galeriju Principij. 
vrijeme: 12.06.2018.
mjesto: Rijeka, Galerija Principij

Već niz godina za Dan Grada Rijeke, Dan sv. Vida Fotoklub Rijeka raspisuje natječaj na temu Rijeke i Riječana i od najboljih fotografija priredi izložbu. Ove godine na natječaj se prijavilo 42 autora koji su svojim angažmanom prepoznali važnost ove teme i kroz njenu interpretaciju svjedoče pluralizam vjerskih statusa koji ovaj grad čini sjajnim primjerom sinergije različitosti.

Preko 230 pristiglih fotografija pregledao je žiri u sastavu: Sabrina Žigo, kustosica Muzeja grada Rijeke, Marija Lazanja Dušević, također kustosica Grada Rijeke i Borislav Božić, predsjednik Fotokluba Rijeka te odabrao od svakog autora najmanje jednu fotografiju za izložbu. Od odabranih fotografija izdvojene su najbolje fotografije za nagrade i pohvale. 

Proglašenje pobjednika i dodjela nagrada i priznanja bit će na svečanosti otvorenja izložbe.

Svim sudionicima natječaja i izložbe organizator će dodijeliti Zahvalnicu kao znak pažnje za afirmaciju teme kojom se bavi ovaj natječaj i izložba. 
 
https://www.facebook.com/fotoklubrijeka/



Galerija fotografija