Preskočite na glavni sadržaj

Predstava 'Igra' u Zorin domu u počast Georgiju Paru

Predstava 'Igra', nastala prema meksičkoj narodnoj priči skrivanja i otkrivanja osobina i osjećaja,  će igrati u karlovačkom Zorin domu u petak, 8. lipnja u 20 sati te u nedjelju, 10. lipnja u 11 sati u počast Georgiju Paru. Ulaz je besplatan!
vrijeme: 08.06.2018.
prijava: 01.06.2016
mjesto: Netherlands
url: http://hotelmariakapel.nl/wp/residency/

Glavni akter naše priče ISTINA odluči stati na kraj LAŽI, ali LAŽ se ne da i započne igru skrivača, pokušavajući pobjeći što dalje od ISTINE.

Kroz tu igru skrivaju se i razotkrivaju  i ostale ljudske vrline i mane pa se na kraju jasno vidi koje osobine vrijedi njegovati, a koje treba iz sebe iskorijeniti.

Režija i dramaturgija: Sanja Hrnjak

Izvodi: Dramski studio
 
Dramski studio sudjeluje na 15. Svjetskom festivalu dječjih kazališta u Njemačkoj

15. Svjetski dječji kazališni festival (15 th World Festival of Children's Theatre) održava se u Lingen/Ems u Njemačkoj te je najveći i najpoznatiji dječji festival u svijetu čija je glavna misao vodilja "Djeca pokreću svijet". Osnovao ga je Norbert Radermacher i prvi put se festival održao 1990. godine.
Osim u gradu Lingen (Ems) u Njemačkoj, gdje se festival održava svake četvrte godine, festival je održan i u: Turskoj (Antalya, 1992.), Danskoj (Denmark, 1996.), Japanu (Toyama, 2000.), na Kubi (Havanna, 2004.), u Rusiji (Moskva, 2008.) i Kanadi (Stratford, 2016.). U velikoj konkurenciji prijavljenih predstava iz cijelog svijeta (njih 81), ove je godine izabrano 18, a među njima je i naš Dramski studio s predstavom "IGRA" nastalom u režiji Sanje Hrnjak. Ostale zemlje koje će sudjelovati su: Benin, Egipat, Gana, Zambia, Indija, Indonezija, Japan, Armenija, Hrvatska, Estonija, Njemačka , Grčka Kanada, Kolumbija, El Salvador, Meksiko, Paragvaj.

"Igra" je na programu u subotu, 23. lipnja u 16 sati.