Preskočite na glavni sadržaj

The Frajle - dva koncerta u Lisinskom

The Frajle će održati prvi koncert u Lisinskom 24. travnja, pod nazivom 'Ljubav na dar', a kako je on već rasprodan, još jedan koncert Frajli u Lisinskom će se održati 7. svibnja.
vrijeme: 24.04.2018.
mjesto: Zagreb; KD Vatroslava Lisinskog
url: http://www.lisinski.hr
Četiri dame... Marija Mirković, Nataša Mihajlović, Jelena i Nevena Buča čine skupinu The Frajle. Obrade kojima osvajaju publiku od 2009. godine njihova su posebnost koja ih izdvaja od ostalih na glazbenoj sceni i njima su magnetski privukle publiku različitih glazbenih usmjerenja.

 

Već prvi album nazvan „Naš prvi album s putovanja“ izazvao je iznimno dobre kritike a nakon objavljivanja EP-a „A strana ljubavi“ na kojemu su i dvije nagrađivane obrade „Meni trebaš ti“ te „Čukni vo drvo“ The Frajle su osvojile regiju. Njihov nastup na Runjićevim večerima 2013. godine s pjesmom „Meni trebaš ti“ pogledan je na Youtubeu više od 2 milijuna puta!

 

Četvrti album Frajli nosi naziv „Ljubav na dar“ a djevojke su odlučile da sav prihod od prodaje CD-a ide Specijalnoj bolnici za zaštitu djece s neurorazvojnim i motoričkim smetnjama na zagrebačkom Goljaku.

 

Na albumu se nalazi jedanaest potpuno novih pjesama i dvije obrade, a u radu na albumu su sudjelovala mnoga poznata imena – Alka Vuica, Vanna, Nikša Bratoš, Vojislav Aralica, Ante Gelo, Leo, Filip Gjud, Fedor Boić, Dragan Brnas Fudo i drugi.

 

Ulaznice potražite na blagajni Lisinskog ili online na www.lisinski.hr.