Preskočite na glavni sadržaj

Poziv na Otvorenu pozornicu Cirkobalkane 6

Pozivaju se svi izvedbeni umjetnici/ce, cirkuske radnice i radnici, da prijave svoj/u;  točku, crticu, obmanu, izvedbeni pokušaj, improvizaciju, salto mortale, piromanski ili pirotehnički pothvat, skeč, geg, trik, umjetnički grč i ostale izvedbene dosjetke za izvedbu na 'Open stage-u' pod okriljem i oko cirkuskog šatora. Krajnji rok prijava za Zagreb je 28. travnja 2018.
prijava: 28.04.2018
mjesto: Zagreb
url: http://cirkobalkana.org/hr/
Ako imate gotovu kreaciju ili ste pak u kreativnom procesu i želite vidjeti da li ste na pravom putu, (žanjete li kako ste posijali) ili možda imate potrebu ispod čekića ili iz ormara izvući dugo neizvođenu točku, ponovno je prošetati u javnosti i okusiti slavu...Open Stage Cirkobalkane pravo je mjesto za vas!
 
“Open Stage” je petu  godinu za redom vrlo važan dio projekta  Cirkobalkana, večer u sklopu koje  svatko tko se nalazi u cirkuskoj izvedbi, izvedbi uopće, može prezentirati svoj umjetnički uradak pred publikom otvorena srca.

Projekt Cirkobalkana, koji za cilj ima promoviranje cirkuske umjetnosti u edukativnom i izvedbenom smislu i to u svom izvornom obliku – pod okriljem cirkuskog šatora – kao nezavisnog prostora za trening, kreaciju i izvedbu, odvijati će se u Zagrebu od 28.4. do 12. 5. a sam “Open Stage” održat će se u sklopu cirkobalkanske proslave 1.Maja, Praznika rada!

Pravo na prijavu imaju svi/e cirkuski/e i ostali/e izvedbeni/e umjetnici/e iz Regije I šire (može čak i svijet, Mars, sateliti, crne rupe ...razne dimenzije), bez obzira na prethodno iskustvo nastupanja.

Ostali uvjeti:

Izvedba – odnosno točka može trajati do 10 minuta (iako preferiramo 7 i pol)

Možete se prijaviti kao solo izvođač/ica ili kao grupa/ica :-)

Obavezno napisati ime i prezime izvođača/ice (ili ime grupe), naziv izvedbe, kratki opis izvedbe, priložiti fotografiju, tehničke zahtjeve, po mogućnosti video(nije obavezno) i kontakt (e mail, br.telefona).

Organizatori će pokušati izaći u susret svim tehničkim zahtjevima izvođača/ica, u skladu s mogućnostima samog prostora za izvedbu. U slučaju potrebe, izvođači će moći raditi sa glazbenicima s kojima mogu pripremati svoj nastup, ako već nemaju glazbu na koju izvode – ili ako žele da im se glazba izvodi uživo.

Organizatori ne pokrivaju troškove puta! (praznik je...)

Za ovu godinu izvedbe će ocjenjivati stručni žiri u suradnji s publikom, a najbolje izvedbe biti će nagrađene prigodnom prestižnom neviđenom nagradom- Balkanski Cirko.

Prijave šaljite na sljedeći e mail:morana.radocaj@gmail.com s naznakom :  “ živio prvomajski Open Stage!”