Preskočite na glavni sadržaj

Lorna Kijurko: 'Bez žurbe'

Otvorenje samostalne izložbe fotografija: Lorna Kijurko - Bez žurbe / Senza fretta u rovinjskoj Foto galeriji Batana bit će upriličeno u subotu, 7. travnja s početkom u 19.00 sati.
vrijeme: 07.04.2018.
mjesto: Zagreb
url: http://zagrebguitarfest.com/
Lorna Kijurko je dobitnica prve nagrade na 7. Smotri rovinjske fotografije- 2017 i time ostvarila pravo na samostalnu izložbu u Photo Art Gallery Batana.

"Bez žurbe"

Indija je put prema unutra s izlazom iz komfora. Ošamari te kao najcrnija oluja da bi ti pokazala dugu. Odvede te u krajnost kako bi se dalje moglo bezbrižno nastaviti laganim korakom. U jednom trenutku daje neprocjenjiv osjećaj sreće, a već u drugom tugu. Svaka staza je priča za sebe, a opet je to jedan svijet. Indija je sve. Noć i dan. Toplo i hladno. Ružno i lijepo. Bogato i siromašno. Kaos i mir. Osmijeh i suza. Miris i smrad. Ona je majka strpljivosti. Kaotičnost izbija sa svih strana, ali funkcionira. Uvijek stigneš i nađeš put. Ona je kao najljepši cvijet koji nikne usred ničega i svojom ljepotom obasja ništavilo. Uči te kako se smijati od sreće. Pjeva "ti si ljubav". Govori o ljepoti i životu ulice. Pleše između zidova slobode i najgorih pravila. Indija je svijet kontradiktornosti i planet šarenila. Ona je ritam života. / Lorna Kijurko 

https://www.cvu-batana.com/