Preskočite na glavni sadržaj

Treća 'Tvornica zvuka' Muzičkog salona uskoro u SC-u

Radionica počinje 9. travnja i traje do kraja školske godine, a održava se svakog ponedjeljka u dvije grupe: od 18h do 19h te od 19,15h do 20,15h u Studentskom centru (MM centar i dvorana SEK). Prijave su u tijeku!
vrijeme: 09.04.2018.
mjesto: Zagreb, SC
url: https://www.facebook.com/MuzickiSalonSC

Edukativni projekt Muzičkog salona Kulture promjene za najmlađe, glazbenike budućnosti, pokrenut je prije dvije godine pod vodstvom glazbenika i skladatelja Nenada Sinkauza. Tada je osmišljen kao radionica elektroničke i improvizirane glazbe namijenjena djeci u dobi od 8 do 11 (12) godina, u kojoj se mali glazbenici budućnosti upoznaju s mikrofonima, efektima, sintetitizatorima, …, te kroz upotrebu vlastitog glasa (i tijela) i audio opreme uče osnove improvizacije.

U Tvornici zvuka glazba se proizvodi upotrebom različitih predmeta, efekata, live samplingom, moduliranjem glasa, ali prije svega igrom, kroz koju juniorski improvizatorski ansambl dolazi do svojevrsne instant kompozicije na nivou prilagođenom upravo njihovom uzrastu, percepciji i spoznaji o glazbenoj umjetnosti.

Treća sezona Tvornice zvuka donosi novost te se voditelju Nenadu Sinkauzu pridružuje glazbenik i skladatelj Nenad Kovačić koji će svojim iznimnim znanjem i iskustvom dodatno obogatiti sadržaj Tvornice za mališane, prvenstveno na području body percussiona te upotrebe predmeta kao instrumenata.

Dolazak u Tvornicu zvuka za buduće je glazbenike besplatan, a broj članova Jr. impro ansambla ograničen.

Prijave i sve potrebne informacije na muzicki.salon@gmail.com.