Preskočite na glavni sadržaj

Radionice u MSU za vrijeme proljetnih praznika

Za vrijeme proljetnih praznika u Muzeju suvremene umjetnosti provodit će se ciklus edukativnih radionica namijenjenih djeci i mladima od 5 do 13 godina. Prolazeći Zbirkama u pokretu, stalnim postavom MSU-a, upoznat će se s djelima umjetnika Josipa Vanište, Julija Knifera, Carstena Höllera, Vojina Bakića, Ivana Ladislava Galete, Jurja Dobrovića, Luce Freia i drugih.
vrijeme: 03.04.2018. 11 – 13.15 h
mjesto: Zagreb; MSU, Avenija Dubrovnik 17
url: http://www.msu.hr

Nakon uvodne edukacije polaznici će imati priliku sami izraditi zatim i prezentirati vlastiti rad. Zbog ograničenog broja sudionika, prijave na radionicu su obavezne. Molimo da prijave šaljete na e-mail: eduakcija@msu.hr, sa sljedećim informacijama: ime, prezime i dob djeteta, datum radionice za koju se prijavljujete i kontakt broj.
 
Moguće je sudjelovati na jednoj radionici, ali i na više njih, ovisno o vašem izboru. Radionice se odvijaju u stalnom postavu, a okupljanje je na recepciji Muzeja svaki dan u 11 sati. Posljednjeg dana ciklusa, odnosno 6. travnja i roditelji su pozvani prisustvovati na radionicama! Cijena ulaznice po sudioniku radionice iznosi 30,00 kn po danu. (...više)