Preskočite na glavni sadržaj

Besplatne kreativne radionice za djecu u Kulturnom centru Dubrava

U subotu, 24. ožujka, Narodno sveučilište Dubrava organizira besplatne radionice pod nazivom 'Uskrsna subota'. Program će se održati od 10 do 13 sati u Kulturnom centru, Dubrava 51a.
vrijeme: 24.03.2018. 10-13 h
mjesto: Zagrab; Kulturni centar, Dubrava 51a
url: https://www.facebook.com/kulturnicentardubrava/

Za djecu su pripremili tri kreativne radionice:

Uskrsni običaji prigorskog kraja - Radionica uključuje izradu pisalica, crtanje i bojanje pisanica voskom. Djeca će dobiti poluproizvode te svojim radom oblikovanja, bojanja i montiranja finaliziraju svoje pisanice koje nose svojim domovima. Voditelj radionice je Ivica Strancarić. Sadržaj je primjeren predškolcima i osnovnoškolcima. Zbog ograničenog broja mjesta za radionicu se potrebno prijaviti na: alma.vragovic@ns-dubrava.hr

Čarolegenda o Stablu - Interaktivno čitanje priče „Čarolegenda o Stablu“ iz knjige „Čarozapisi“ i likovno-izvedbena radionica za djecu „Stablo se budi“ uz voditeljicu Hanu Lukas Midžić. Za sudjelovanje na radionici nije potrebna prijava.

Košarica s cvijećem – likovna radionica izrade uskrsnih ukrasa od raznih materijala uz voditeljicu Vericu Stepić. Za sudjelovanje na radionici nije potrebna prijava.