Preskočite na glavni sadržaj

'U procesu' - ciklus ispitnih izložbi

U ADU Galeriji f8 u Zagrebu održava se ciklus izložbi ispitnih fotografija studenata Akademije dramske umjetnosti pod nazivom 'U procesu'. Izložbe će trajati tjedan dana i izmijenjivat će se ponedjeljkom.
vrijeme: 12.03.2018.
mjesto: ADU Galerija f8, Trg Republike Hrvatske 8, Zagreb

Ciklus ispitnih izložbi Katedre za fotografiju ADU-a

U ponedjeljak 12. ožujka u 19 sati u ADU Galeriji f8 bit će otvorena prva izložba iz ciklusa U procesu / Work in Process, kojim predstavljamo fotografske ispitne radove studenata preddiplomskog studija snimanja i diplomskog studija fotografije. Publika će po prvi puta imati priliku vidjeti radove nastale tijekom semestralnog nastavnog procesa kao odgovor na postavljene zadatke. Svaka studijska godina predstavit će se zasebnom izložbom, a studenti diplomskog studija fotografije radovima i prezentacijama nastalim kao dio istraživanja na radionici Umjetničko istraživanje i profesionalna praksa koju je vodila Marina Paulenka, alumna Katedre za fotografiju ADU i direktorica međunarodnog festivala fotografije Organ vida.

Izložba studenata 1. godine preddiplomskog studija pod nazivom U procesu / Upoznavanje bit će otvorena u ponedjeljak 12. ožujka u 19 sati i trajati do subote 16. ožujka. Mentor je izv. prof. art. Darije Petković, a studenti/ce 1. godine su Ivan Buvinić, Ivan Čizmin, Luka Jazić, Filip Kos, Gloria Kovačević, Matija Smuk, Ive Trojanović i Davor Zupičić.

Izložba studenata 2. godine preddiplomskog studija pod nazivom U procesu / Portret bit će otvorena u ponedjeljak 19. ožujka u 19 sati i trajati do subote 24. ožujka. Mentorica je doc. art. Jelena Blagović Pavičić, a studenti/ce 2. godine su Morana Belančić, Sara Filipa Delić, Ines Grahovac, Ivan Idžojtić, Marinko Marinkić, Anja Mergeduš, Filip Milković, Hana Šmerek i Hanah Šoprek.

Izložba studenata 3. godine preddiplomskog studija pod nazivom U procesu/ Pejzaž bit će otvorena u ponedjeljak 26. ožujka u 19 sati i trajati do subote 31. ožujka. Mentorica je red. prof. art. Sandra Vitaljić, a studenti/ce 3. godine su Luka Dubroja, Vedran Janković, Matej Jurčević, Karla Jurić, Palma Poljaković, Matej Subotić i Kosjenka Vrhovski Cindori.

Izložba studenata diplomskog studija fotografije, pod nazivom U procesu / Umjetničko istraživanje i profesionalna praksa bit će otvorena u srijedu 4. travnja u 19 sati i trajati do subote 7. travnja. Mentorica je mag. art. Marina Paulenka, a studenti/ce diplomskog studija fotografije su Dea Botica, Denis Butorac, Ivan Gundić, Luka Pešun i Vana Katančić. 

Više informacija možete pronaći na Facebook stranici izložbe.