Preskočite na glavni sadržaj

U Čakovcu počinje 6. Međunarodna revija filmova za djecu

Revija se održava od 3. do 5. ožujka u Centru za kulturu Čakovec, a donosi europske dječje filmove prilagođene uzrastu od 4 do 15 godina. Na programu su prigodni naslovi iz Belgije, Danske, Francuske, Nizozemske, Njemačke, Švedske, Švicarske i Hrvatske.
vrijeme: 03.03.2018.
mjesto: Čakovec; Centar za kulturu Čakovec, Trg Republike 5
url: http://czk-cakovec.hr/
 

Centar za kulturu Čakovec šestu godinu za redom organizira program europskog filma za djecu i mlade u cilju razvoja medijske kulture i osvješćivanja filmske umjetnosti u školama. Prije svake projekcije održava se uvod u gledanje filma te se upoznaje osnovnoškolce s filmološkim i tematskim elementima koje obrađuje. Radionice nakon projekcija održavaju se na Maloj sceni Vinko Lisjak.


Ove će godine na Reviji sudjelovati više od 3000 učenika iz Čakovca, Nedelišća, Strahoninca, Male Subotice, Murskog Središća, Pribislavca, Domašinca, Macinca, Gornjeg Hrašćana, Ivanovca, Vratišinca i Sv. Martina na Muri.


Cijena ulaznice za organizirani posjet je 15 kn za sve projekcije. Program Revije možete pronaći na službenim stranicama,, a predbilježbe za dolazak te pruzimanje ulaznica primaju se na broju 040/311 488.


Izvor: HAVC