Preskočite na glavni sadržaj

Knjižnica i čitaonica 'Fran Galović' ponovno je nominirana za Nagradu WSIS

Knjižnica i čitaonica 'Fran Galović' Koprivnica ponovno je nominirana za Nagradu WSIS 2018 (World Summit on the Information Society 2018 Award) za svoj program potpore Romima. Glasati možete do 18. 2.2018. (nedjelja).
vrijeme: 15.02.2018.

Svjetski summit o informacijskom društvu organizacija je pod okriljem Ujedinjenih naroda, čiji je cilj uključivo i održivo informacijsko društvo. Natječaj je platforma kako za identificiranje i predstavljanje  uspješnih modela rada koji se lako mogu primijeniti, tako i za isticanje nositelja tih projekata zbog njihovog truda pri ostvarivanju WSIS-ovih ciljeva. Nagrada se dodjeljuje na temelju glasanja, a svrha je pružiti registar aktivnosti koje provode vlade, međunarodne organizacije, privatni sektor, civilno društvo i drugi subjekti.
 
Glasanje je pomalo komplicirano, ali i zabavno. Trebate se registrirati (ili logirati, ako ste već registrirani) i glasati za jedan projekt u 18 kategorija. Kada  dođete do Kategorije 4, spustite se do koprivničkog programa Support to Roma Population, Public library “Fran Galović” in Koprivnica, CROATIA i glasajte.
 
Poveznica za registraciju (ili logiranje) i glasanje je https://www.itu.int/net4/wsis/prizes/2018/.