Preskočite na glavni sadržaj

360° Building Strategies for Communication in Contemporary Dance

Hrvatski institut za pokret i ples organizira otvorenu prezentaciju / radionicu europskog projekta pod nazivom '360° 'Building Strategies for Communication in Contemporary Dance', koja će se održati u srijedu, 13. prosinca, od 17 sati u Chilloutki, Ilica 15/1. Radni jezik prezentacije / radionice je engleski, besplatna je i otvorena za sve zainteresirane iz područja plesne umjetnosti!
vrijeme: 13.12.2017. 17 h
mjesto: Zagreb; Chilloutka, Ilica 15/1
url: https://www.facebook.com/360BSCD/

Projekt je nastao kroz suradnju europskih plesnih organizacija: Centro per la Scena Contemporanea, Bassano Del Grappa; Dance Ireland, Dublin; La Briqueterie - CDC du Val-de-Marne, Vitry-sur-Seine; K3 – Zentrum für Choreopraphie | Tanzplan Hamburg; Dansateliers, Rotterdam te Hrvatskog instituta za pokret i ples uz potporu Erasmus+ Programa Europske unije.
 
Svi navedeni partneri nazočit će prezentaciji.
 
Organizatori poručuju:

'Kako je namjera projekta prepoznati izazove s kojima se susreću umjetnici, pogotovo mladi, ali i organizacije, a sve u namjeri kako bismo ponudili strateške smjernice za što uspješniju komunikaciju između umjetnika i organizacija, ali i umjetnika i publike,  te svih ostalih izazova  s kojima se srećemo u raznim fazama produkcije i postprodukcije, prisustvo test grupe izrazito nam je bitno.
 
Upravo Vi testirat ćete naše postavke, te svojim promišljanjima, pohvalama, ali i kritikama pružiti značajan doprinos razvoju  samog produkata projekta.'

 
Ovo je ujedno i prilika upoznati se s predstavnicima European Dance House Networka, najznačajnije mreže plesnih centara u Europi.
 
Broj mjesta je ograničen stoga rezervirajte svoje putem e-maila hipp-tsp@zg.t-com.hr, najkasnije do utorka 12.12.2017.

Više o projektu na: http://www.communicatingdance.eu/