Preskočite na glavni sadržaj

Dvojac Bow vs Plectrum na svečanoj večeri u Washingtonu

U povodu 25 godina uspostave diplomatskih odnosa između Hrvatske i SAD-a, Veleposlanstvo Republike Hrvatske u Sjedinjenim Državama organizira 6. prosinca svečanu večeru na kojoj će se okupljenim uzvanicima kao simbol hrvatske glazbe predstaviti duo Bow vs. Plectrum. 
vrijeme: 06.12.2017.
mjesto: Washington, SAD

Na svečanoj večeri koja će se održati 6. prosinca pod visokim pokroviteljstvom i sudjelovanjem hrvatske predsjednice Kolinde Grabar - Kitarović bit će prisutni nekadašnji i sadašnji visoki dužnosnici hrvatske i američke vlade, poslovni i politički lideri, te predstavnici hrvatske dijaspore, priopćila je Zagrebačka filharmonija.

Kako se ističe u najavi, večeru će posebnim koncertom uveličati svjetski priznati hrvatski duo "gudalo protiv trzalice", iza kojega stoje Filip Novosel za tamburom i Tihomir Hojsak za kontrabasom.

Dvojac Bow vs Plectrum, već dobro poznat američkoj publici, posebno u Washingtonu, gdje je nastupao u glasovitom Kennedy Centeru, tom će prilikom predstaviti svoj novi album "Strings Only", izdan u suradnji sa Zagrebačkom filharmonijom. (Hina)