Preskočite na glavni sadržaj

Edo Maajka treći headliner Antivalentinova 3 u veljači u Domu sportova

Veliko 'antivalentinovsko glazbeno slavlje', AntiValentinovo, za svoje treće izdanje u veljači 2018. najavljuje peterosatni koncertni spektakl, a kao treći 'super-headliner', uz već najavljene splitski TBF i riječki LET3, u zagrebačkom Domu sportova nastupit će i popularni reper Edo Maajka.
vrijeme: 10.02.2018.
mjesto: Zagreb; Dom sportova

Kako se ističe u najavi, AntiValentinovo je dosad steklo epitet najvažnije rock fešte godine, postavši simbolom pravog jednodnevnog festivala za publiku željnu drugačije zabave od onoga što se uobičajeno nudi u vrijeme Valentinova, te događaj za koji se uvijek traži ulaznica više.
 
Njegovo treće izdanje, koje će se održati u subotu 10. veljače pod krilaticom "Ništa ljubav, karentinovo svuda!", uz stalne goste AntiValentinova, popularnu riječku grupu LET3, te već najavljene headlinere TBF, kao trećeg headlinera ugostit će u Domu sportova Edu Maajku, najavio je Dallas Records.
 
Jedan od najpopularnijih izvođača domaće hip-hop scene na AntiValentinovo 3 dolazi pojačan bendom vrsnih glazbenika. Bend koji se već uspješno predstavio na nekoliko Edinih koncerata, kao i na onom početkom godine u rasprodanoj Tvornici kulture, čine Mario Rašić, jedan od ponajboljih basista u Hrvatskoj; Yogi Lonich, gitarist koji je svirao s Chrisom Cornellom, Mitchom Mitchellom i Billyjem Coxom; Toni Starešinić, vodeći član bendova Chui i Mangroove, te talentirani bubnjar Mirsad Dalipi.
 
"Potvrda je to da će iduće AntiValentinovo biti najjače do sad, a uz ova tri benda, uskoro ćemo objaviti i četvrti koji će u statusu posebnih gostiju zaključiti line-up. Bez sumnje, bit će ovo do sada najžešća kombinacija bendova na AntiValentinovu koja nam garantira još jednu nezaboravnu antiljubavnu feštu koju jednostavno ne smijete propustiti", stoji u najavi.
 
Ulaznice za AntiValentinovo 3 već su u prodaji kroz sustav i prodajna mjesta Eventima (eventim.hr), a mogu se u Zagrebu kupiti i u Dirty Old Shopu (Tratinska 18), Dallas Recordsu (Paromlinska 49/1), Rockmarku (Berislavićeva 13), te u riječkom Dallas Music Shopu. (Hina)