Preskočite na glavni sadržaj

Dječaci nastupaju 1. prosinca u Vintage Industrial Baru

Splitska rap grupa Dječaci nastupit će u petak, 1. prosinca, po prvi put u Vintage Industrial Baru, najavio je organizator koncerta Hangtime Agency.
vrijeme: 01.12.2017.
mjesto: Zagreb; Vintage Industrial Bar, Savska 160
url: http://www.vintageindustrial-bar.com

Grupa je osnovana 2005. godine, nakon par godina intenzivne glazbene suradnje među članovima. To su Vojko Vrućina (repa i radi glazbu), Ivo Ivo (repa) i Zoni (repa i radi glazbu), kao i "šira familija dječaka" od koje posebno treba istaknuti Kišu metaka (Krešo Bengalka, Papi Para, Kid Rađa, Vuk Oreb, VRH) i Predsjednika Dječaka (predsjedava).
 
Dosad su izdali tri albuma - "Drama", izašao 2008. godine za DOP Records / Menart (osvojio je Zlatnu Kooglu za album godine i Indexi 09 prvu nagradu za hip-hop album godine), "Istina", izašao 2011. za Croatiu Records, (prva naklada rasprodana u samo dva dana), te "Firma", izašao 2015. godine, također za Croatiu Records.
 
Dječaci su autori mnogobrojnih hitova kao što su "Punjene paprike", "Miris", "Dalmacija", "Narodna", "Bile starke", "Maci", te nezaobilaznog "Lovrinca", koji je bio nominiran za Porina u kategoriji Hit godine. (Hina)