Preskočite na glavni sadržaj

Program EU Kreativna Europa: poziv na partnerstvo – Intangia Association, Španjolska

Španjolska neprofitna udruga Intangia traži partnere za natječaj za projekte suradnje u okviru programa Kreativna Europa za interdisciplinarni projekt SC-Self Copyright koji bi bio vezan uz upravljanje autorskim pravima na europskom teritoriju. Za sad imaju tri partnera iz Španjolske, Njemačke i Srbije.

Cilj projekta je prenijeti prednosti individualnog i izravnog upravljanja autorskim pravima drugim europskim udruženjima, razmjenom iskustava s njima i informiranjem drugih kulturnih i kreativnih udruga o tim novim modelima upravljanja autorskim pravima i o alatima za upravljanje svojim autorskim pravima. Ovaj projekt namjerava promicati radionice za obuku i sastanke na kojima se analiziraju potrebe, praktične radionice za primjenu sustava samoupravljanja, promicanje alata na tehnološkoj razini i dobivanje korisnih informacija za vrednovanje autorskog prava uz mogućnost korištenja zajedničkih kreativne aktivnosti za promicanje autora i projekta.
 
Intangia je neprofitna udruga osnovana 2009. godine s registriranim uredima u Autonomnoj zajednici Navarra, ali i u ostalim dijelovima Španjolske. Udruga trenutno ima više od 180 suradnika iz kulturnog i kreativnog sektora kojima pruža potporu i potrebne alate za pojedinačno ili izravno upravljanje svojim autorskim pravima.
 
Kontakt:
Conchi Cagide Torres
E : conchi@intangia.es 
A: San Julián, nº 22  31171 Ororbia-Navarra-Spain.
T: +34948321399

Partner search from Spain