Preskočite na glavni sadržaj

Program EU Kreativna Europa: poziv na partnerstvo – MOTO (Music Opera Theater Organization), Srbija

Glazbeno, operna, kazališna organizacija MOTO je nevladina neprofitna organizacija civilnog društva osnovana s ciljem djelovanja u području kulture, edukacije i nakladništva. MOTO organizacija traži partnere za natječaj za projekte suradnje u programu Kreativna Europa potprogram Kultura koji imaju iskustva s razvojem publike.

Kao partnere željeli bi operne kuće, glazbene centre, kazališta, kulturne centre i komorne ansamble koji će im pomoći u razvijanju projektne ideje kojom žele organizirati ljetnu školu za mlade operne pjevače, repetitore i dirigente. Svi partneri zajedno će raditi na opernoj produkciji i izgradnji novog vizualnog identiteta opere (s posebnim naglaskom na digitalizaciju) što će ju učiniti prihvatljivijom, mobilnijom i atraktivnijom. 
 
MOTO organizacija promovira klasičnu glazbu, operu i kazalište, te ih želi učiniti dostupnim svima. Misija im je ojačati kulturne vrijednosti i izgraditi tolerantno društvo putem aktivizma i rada eminentnih umjetnika; promocija i podrška mladim umjetnicima te uključivanje osoba s invaliditetom i marginaliziranog stanovništva. 
 
Kontakt:
Nataša Jović
T: 00381637322614
E: natasajovic@moto.org.rs 
 
Partner search from Serbia