Preskočite na glavni sadržaj

Program EU Kreativna Europa: poziv na partnerstvo – GAP Artistic Agency Community Enterprise Ltd., Poljska

GAP, umjetnička agencija iz Poljske, zainteresirana je za partnerstvo u manjim ili većim projektima suradnje za natječaj u programu Kreativna Europa potprogram Kultura. Žele sudjelovati kao partner na projektima koji se bave glazbom, likovnim umjetnostima, kazalištem, kreativnim industrijama, kulturnim obrazovanjem  i poslovanjem u umjetnosti.

Također zainteresirani su za interdisciplinarne projekte koji se bave filmskom pismenosti, festivalima, fotografijom, književnosti, multimedijom, izvedbenim umjetnostima, vizualnim umjetnostima i dizajnom.
 
Otvoreni su za sve ideje koje se uklapaju u njihov profil i uvjereni su da će, zahvaljujući iskustvu, angažmanu i činjenicom da djeluju u jednom od najvažnijih kulturnih gradova u Poljskoj, biti idealni partner u projektu suradnje. Bilo koja javna ili privatna organizacija sa sličnim ili komplementarnim iskustvom posvećenom razvoju ili poboljšanju mreže njihovih europskih partnera dobrodošla je s prijedlozima.
 
GAP je umjetnička agencija iz Poljske čije su aktivnosti prije svega usmjerene na područje kulture i umjetnosti, a koja aktivno surađuje s umjetničkim institucijama, akademijama, kulturnim ustanovama, tijelima lokalne samouprave i nevladinim organizacijama. Agencija GAP nudi organizaciju različite vrsta događanja, između ostalog i organizaciju: koncerata i glazbenih manifestacija, kazališnih predstava, otvorenja izložbi, edukacijskih umjetničkih radionica, sajmova, simpozija i konferencija, međunarodnih partnerstava i umjetničkih festivala.
 
Kontakt:
Agnieszka Lakner
E : agnieszka.lakner@aagap.pl
T : 0048 12 423 76 03
 
Partner search from Poland

Rok prijave: jesen 2017.