Preskočite na glavni sadržaj

Noći Otvorene Probe u Rijeci

U petak i subotu, 8. i 9. rujna, Udruga Ri Rock organizira zanimljiv događaj pod nazivom Noći Otvorene Probe na kojem će probu održati čak dvanaest riječkih bendova te njemački, HC punk, bend Gram kao gosti događaja.
vrijeme: 08.09.2017.
mjesto: Rijeka; OKC Palach, Kružna 8
url: http://www.rirock.hr/

Organizatori naglašavaju da je ova manifestacija javna proba, a ne koncert, što daje posebnost ovim zanimljivim večerima u samom centru Rijeke.

Vrijedni bendovi Riječke alternativne scene svoje prve korake često naprave u prostorijama Udruge Ri Rock pod nazivom Music Box koji se već dugi niz godina nalazi glazbenicima na raspolaganju za probe na adresi Delta 5.

Dvanaest bendova ukopčat će svoje gitare, naštimati bubnjeve te griješiti, ponavljati pjesme i vježbati, ali svakako i dobro zabaviti sve posjetitelje.

Kao posebni gosti ovog događaja nastupit će njemački bend GRAM koji će ipak odraditi pravi koncert, a sviraju žestoki hard-core punk.

Petak: 08.09.2017. Palach
1. 19h - Bansi / Nelaay
2. 20h - Uma Thurman
3. 21h - Silk Milk
4. 22h - Krešo i Kisele Kiše
5. 23h - GRAM ( GOSTI ) Munich-HC Punk
6. 00h - Neglected
 
Subota: 09.09.2017. Palach
1. 19h - Tvoja Stara
2. 20h - Longhare
3. 21h - Lost Lucid
4. 22h - Accidental One (Gosti)
5. 23h - Speedclaw
6. 00h - Exa
 
Upozorenje: Ovaj događaj nije koncert nego probe bendova. Dakle, naglašavamo da su moguće neke od sljedećih neočekivanih situacija: ponavljanja iste pjesme ili odlomaka, prekidanje pjesme u pola, falšanja, grešaka i sličnih stvari koje se događaju na probama, a vrlo vjerojatno će te biti i u mogućnosti čuti pjesme koje još do sada nikad nisu javno odsvirane i koje bendovi planiraju iznijeti u javnost na nekim od svojih budućih koncerata.

http://www.facebook.com/udrugarirock