Preskočite na glavni sadržaj

Treći InBook u Vinkovcima

Treće izdanje InBooka održava se u dvorištu Gradske knjižnice i čitaonice Vinkovci od 21. do 30. kolovoza, a obuhvatit će obilje zanimljivih sadržaja.
 
vrijeme: 21.08.2017.
mjesto: Vinkovci
url: https://www.facebook.com/InBookVinkovci/
InBook je književna i šire kulturna manifestacija nastala inicijativom mladih vinkovačkih studentica 2015. godine čijoj jedinstvenosti doprinosi njezina mlada pokretačka snaga, kao i ciljana publika kojoj je manifestacija u prvom redu namijenjena - mladež. Organizatorice su za posjetitelje pripremile razgovore s književnicima i stručnjacima iz polja znanosti o književnosti, filmu i kazalištu, večer poezije i kratke priče, književni kviz, dramsku večer, projekciju filma te glazbenu svirku.

Ovogodišnje izdanje InBooka organiziraju mlade vinkovačke studentice Mia Filipov i Martina Ivanko uz podršku Gradske knjižnice i čitaonice Vinkovci, Ministarstva kulture Republike Hrvatske te Učilišta Cibalae.

Program:

Ponedjeljak, 21. kolovoza 2017.
19 h - Otvaranje InBooka, uvodna riječ ravnateljice Gradske knjižnice i čitaonice Vinkovci Emilije Pezer i organizatorica Mije Filipov i Martine Ivanko
Dramska večer s Kazalištem „Mika Živković“ ( "Otrov" Joze Ivakića, "Bratimke" Ivana Kozarca i "Mani Gotovac" Marka Sabljakovića)

Srijeda, 23. kolovoza 2017.
19:00 h - Književna večer s Brankom Čegecom i Delimirom Rešickim

Petak, 25. kolovoza 2017.
20:00 h - Večer poezije i kratke priče
Glazbeni gosti: Boško Pešić i Marina Soldo

Ponedjeljak, 28. kolovoza 2017.
19:00 h - Književna večer s Ivanom Trojanom
Književni kviz

Srijeda, 30. kolovoza 2017.
19:00 h - Književna večer s Helenom Sablić Tomić
Projekcija filma "Bogdan Mesinger: Traganje za obiteljskim vrijednostima"
- Zatvaranje InBooka 2017
 
(HRT)