Preskočite na glavni sadržaj

Kreativna radionica u zagrebačkom Art Parku

U subotu 12. kolovoza 2017. od 18 do 20 sati u zagrebačkom Art Parku u Tomićevoj te u organizaciji zagrebačkog Muzeja suvremene umjetnosti i Sekvoja centra održat će se besplatna kreativna radionica oslikavanja velikih slika na koju su pozvani svi – djeca i odrasli. Pridružite se umjetniku Johnathanu Robertsu u iskustvu društvenog kreativnog stvaralaštva!  
vrijeme: 12.08.2017.
mjesto: Zagreb, Art Park, Tomićeva

Svi su pozvani da sudjeluju u iskustvu društvenog stvaralaštva, u kojem će sudionici svih dobnih skupina imati priliku zajedno bojati i oslikavati „prozore u druge svjetove“.

Tijekom ove zabavne i opuštajuće radionice, umjetnik Johnathan Roberts provest će sudionike kroz proces osmišljavanja i slikanja fantastičnih konceptualnih krajolika na nekoliko velikih drvenih ploča. Jedino što trebate ponijeti na radionicu jest udobna odjeća koja se može zaprljati!

Johnathan će podijeliti male tajne upotrebe elemenata dizajna kako bi vaše umjetničko djelo dobilo dojam tajanstvenosti kao i trikove kombiniranja boja i svjetla koji će pomoći udahnuti život vašim idejama.

Radionica će se odvijati na engleskom i hrvatskom jeziku, a prijaviti se možete slanjem prijave na email eduakcija@msu.hr ili jednostavno navratite u Art Park u subotu predvečer.

Radionica će biti upotpunjena glazbom DJ-a i druženjem u obližnjem kafiću, a u slučaju kiše i lošeg vremena, odgađa se za sljedeću subotu, poručuju organizatori.

www.msu.hr
www.sekvoja-art.net