Preskočite na glavni sadržaj

MFF: Koncerti prvi put i na glavnom motovunskom trgu - nastupaju Laibach i Let 3

Riječka rock grupa Let 3 otvorit će 25. srpnja glazbeni program ovogodišnjeg Motovun Film Festivala (MFF) - nakon službenog otvorenja i projekcije argentinske komedije 'Počasni građanin', platno na glavnom motovunskom trgu po prvi će put zamijeniti pozornica, a gledalište postati podij.
vrijeme: 25.07.2017.
mjesto: Motovun
url: http://www.motovunfilmfestival.com/

"Deset godina nakon što se u kasnonoćne sate s motovunskih zidina uživo orilo 'Kurcem u čelo', beskompromisni konceptualisti vraćaju se na mjesto zločina s prošlogodišnjim albumom 'Angela Merkel sere'", najavljeno je s MFF-a. 
 
Organizatori kažu i kako će Damir Martinović Mrle u Motovunu, s pjevačicom Ivankom Mazurkijević iznenaditi publiku na projekciji jednog od najstarijih motovunskih hitova. 
 
Glazbeni program održavat će se svake festivalske večeri, tijekom tjedna nastupat će DJ-evi. 
 
Posljednju večer festivala, 29. srpnja, u Motovun stiže slovenski bend Laibach, koje će publika osim na pozornici gledati i na velikom platnu u glazbenom dokumentarcu "Dan oslobođenja" o njihovom gostovanju u Sjevernoj Koreji.
 
Jubilarno, 20. izdanje Motovuna donosi više od stotinu filmova, od velikih festivalskih uspješnica do niskobudžetnih uradaka, a u Glavnom programu natječe se njih 18. (Hina)