Preskočite na glavni sadržaj

Program EU Kreativna Europa: poziv na partnerstvo – La Renaissance - Mondeville – Caen, Francuska; KVS - Bruxelles, Belgija

Za program Kreativna Europa u kategoriji malih projekata suradnje, francusko kazalište La Renaissance – Mondeville i belgijsko kazalište KVS traže partnere za projekt koji bi se bavio pitanjima migrantske krize u Europi, s fokusom na probleme s kojima se suočavaju izbjeglice, pogotovo mlađih generacija. Riječ je o interdisciplinarnom projektu koji bi okupio kazališne redatelje, fotografe, filmske producente i sl.

La Renaissance – Mondeville je kazalište iz grada Caen-a u Normandiji, Francuska. Početkom svake godine organizira festival izvedbenih umjetnosti uglavnom posvećen kazalištu, s naglaskom na dokumentarističko kazalište koje se bavi trenutnim političkim i socijalnim pitanjima.
 
KVS je kazalište u Bruxellesu koje kroz svoje programske koncepte promovira inkluzivnu ulogu umjetnosti kojom žele postati kazalište otvoreno za sve generacije, kulture, rodne pripadnosti i postati vidljivi i izvan Bruxellesa.

Partner search