Preskočite na glavni sadržaj

MFF - Kultni filmovi na skrivenim projekcijama u Zagrebu od 24. lipnja

Motovun Film Festival (MFF) i ove će godine na tajnim lokacijama diljem Zagreba organizirati  skrivene projekcije na kojima će prikazivati kultne filmove, a prvi je na rasporedu "Klub boraca" 24. lipnja. 
vrijeme: 24.06.2017.
mjesto: Zagreb
url: http://www.motovunfilmfestival.com/

"Skrivanjem kultnih filmova diljem Zagreba Motovun Film Festival pobrinut će se da zagrebačka publika prije velikog uspona na motovunsko Brdo filmova (25. – 29.7.) bude u zavidnoj filmskoj formi", ističu organizatori MFF-a.

Igra skrivača, najavljuju, počinje 24. lipnja filmom "Klub boraca", a sve koji žele otkrivati tajne lokacije održavanja projekcija pozivaju da se prijave na newsletter Motovun Film Festivala.

Na skrivenim projekcijama do sredine srpnja bit će prikazano pet klasika, a organizatori Festivala platna će "podizati" u bivšim samostanima, industrijskim zonama i na zelenim površinama koje će pretvarati u privremena kina.

Prvi je 24. lipnja na rasporedu "Klub boraca" Chucka Palahniuka, film koji "svi pamte kao nemilosrdnu kritiku konzumerističkog društva i odličnu glumačku sinergiju holivudskih faca Edwarda Nortona, Brada Pitta i Helene Bonham Carter", ističu iz MFF-a.

Mjesto projekcije je Kuća za ljude i umjetnost Lauba, a to je ujedno i jedina poznata lokacija. Ostale lokacije oni koji se prijave na newsletter Festivala doznat će 24 sata prije početka filma otkrije u elektronskoj pošti. (Hina)

Opširnije