Preskočite na glavni sadržaj

Filmska početnica - radionice za djecu

Riječ je o edukacijskom programu namijenjenom djeci od 9 do 11 godina starosti koje provodi udruga Restart kako bi djeci od najranije dobi omogućila upoznavanje, savladavanje i stjecanje znanja o osnovnim elementima filmskog i medijskog stvaralaštva. Besplatni ciklus radionica održavat će se od ponedjeljka do srijede u razdoblju od 26. lipnja do 4. srpnja u prostoru POGONA. Prijave su u tijeku!
vrijeme: 26.06.2017.
url: http://restarted.hr/

Provedite praznike s Filmskom početnicom!

Znate li kako nastaje iluzija pokreta? Želite li s nama osluškivati predmete i izraditi vlastitu zvučnu kulisu? Ukoliko imate između 9 i 11 godina, takve i mnoge druge eksperimente u filmu možete istraživati na posebnom ljetnom izdanju Filmske početnice. Potrebno je samo što prije prijaviti se i osigurati svoje mjesto na filmskapocetnica@restarted.hr!

Radionice su namijenjene djeci od 9 do 11 godina starosti. Besplatni ciklus radionica održavat će se od ponedjeljka do srijede u razdoblju od 26. lipnja do 4. srpnja u prostoru POGONA – Zag-rebačkog centra za nezavisnu kulturu i mlade na adresi Mislavova 11. Kroz šest dana radionica eks-perimentirati ćemo sa slikom, zvukom, pokretom, montažom; osnovnim principima filmskog trika u druženjima od 13 do 16 sati s voditeljima Vandom Kreutz, Tinom Dožićem i Sandrom Bastašić.

Za prijavu je potrebno preuzeti OBRAZAC na službenim stranicama programa www.filmskapocetnica.restarted.hr te ga ispunjenog poslati na filmskapocetnica@restarted.hr. Po prijavi dobivate sve dodatne informacije!

Program je financiran sredstvima Hrvatskog audiovizualnog centra, Društva hrvatskih filmskih re-datelja i Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva.
Filmska početnica edukacijski je program udruge Restart koji se provodi od 2013. godine s namje-rom da se u praksi primjenjuje inovativan i originalan pristup filmskom obrazovanju od najranije dobi.

Program je besplatan.