Preskočite na glavni sadržaj

15. Zagreb Film Festival: Poziv za prijavu na radionicu 'Moj prvi scenarij'

Zagreb Film Festival poziva na prijave za sudjelovanje na radionici za razvoj scenarija 'Moj prvi scenarij'. Radionica je namijenjena filmašima koji pripremaju scenarij za svoj prvi dugometražni igrani film. Rok prijave je 5. srpnja 2017. (Novi rok prijave je 12. srpnja 2017.!)
prijava: 12.07.2017
url: http://zff.hr/

Od pristiglih prijava bit će odabrano ukupno šest sudionika/ca radionice: dvoje iz Hrvatske, četvero iz Europe, uključujući sudionike/ce iz novih članica potprograma MEDIA (Albanija, Crna Gora, Bosna i Hercegovina, Srbija, Makedonija i Turska). Radionica će se održati tijekom 15. izdanja Zagreb Film Festivala, koji se ove godine održava od 11. do 19. studenog 2017., u trajanju od pet dana.
 
Cilj je radionice pomoći mladim scenaristima u izradi scenarija za prvi dugometražni igrani film, uz vodstvo dvojice script doctora, iskusnih scenarista i/ili redatelja. Uz intenzivan program praktičnoga rada s naglaskom na grupnom radu i na rješavanju problematičnih dijelova, u opuštenoj radnoj atmosferi mladim će se kolegama nastojati pomoći da što uspješnije dovrše svoje scenarističke radove. Opširnije…
 
Radionica je besplatna za sve polaznike. Stranim polaznicima bit će osiguran smještaj i putni troškovi.