Preskočite na glavni sadržaj

Premijera završnih filmova Škole dokumentarnog filma

U nedjelju, 7. svibnja, u Dokukinu KIC (Preradovićeva 5) s početkom u 19 sati održat će se svečana projekcija završnih dokumentarnih filmova nastalih na ovogodišnjoj Školi dokumentarnog filma. Ulaz je besplatan!
vrijeme: 07.05.2017. 19 h
mjesto: Zagreb; Dokukino KIC, Preradovićeva 5
url: http://skola.restarted.hr/

Šesta po redu Škola dokumentarnog filma, održana je od 4. listopada 2016. do 28. veljače 2017. u Zagrebu. Ovogodišnje izdanje Škole pohađalo je desetero polaznika koji su savladali sva potrebna znanja za kompletnu produkciju dokumentarnog filma, pod mentorstvom Ane Hušman, Igora Bezinovića, Borisa Mitića, Olivera Sertića i Hrvoslave Brkušić.
 
Polaznici su svoja znanja usavršavali i s brojnim domaćim i stranima profesionalcima i dokumentaristima: snimateljicom Dinkom Radonić, producenticom Vanjom Jambrović, dizajnerom zvuka Ivanom Zelićem, srbijanskim multimedijalnim umjetnikom Milošem Tomićem i brazilsko-španjolskim redateljem i scenaristom Sergiom Oksmanom.
 
Ovogodišnji polaznici su: Maja Alibegović, Inesa Antić, Mihovil Antić, Roko Crnić, Jasmina Beširević, Ana Martinović, Marina Redžepović, Vladimira Spindler, Klara Šovagović i Vladimir Tatomir.
 
Program je financiran sredstvima Hrvatskog audiovizualnog centra, Grada Zagreba – Gradskog ureda za obrazovanje, kulturu i sport, Društva hrvatskih filmskih redatelja i Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva.